Ποιος θα προλάβει να «χτυπήσει» πρώτος στο Emirates;

Θα μπορούσε να είναι ο τελικός του Europa League. Η κλήρωση όμως έφερε αντιμέτωπες νωρίτερα, στην προημιτελική φάση, την Άρσεναλ και τη Νάπολι, δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Άρσεναλ έκανε την ανατροπή κόντρα στη Ρεν. Έχασε με 3-1 στο πρώτο ματς στη Γαλλία, αλλά κέρδισε με 3-0 στη ρεβάνς στο Emirates και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Η Νάπολι ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με τη νίκη 3-0 επί της Σάλτσμπουργκ. Στο δεύτερο ματς στην Αυστρία προηγήθηκε στο σκορ κι έχασε με 3-1.

Πρωταγωνιστές ο Ομπαμεγιάνγκ και ο Μίλικ

Πρωταγωνιστές στους αγώνες της προηγούμενης φάσης ήταν για την Άρσεναλ ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και για τη Νάπολι ο Αρκάντιους Μίλικ. Ποιος από τους δύο θα προλάβει να «χτυπήσει» πρώτος απόψε (22:00) στο Emirates;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για το πρώτο γκολ από τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ή τον Αρκάντιους Μίλικ στον προημιτελικό του Europa League Άρσεναλ-Νάπολι.

Ο Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε δύο γκολ, το πρώτο, μόλις στο 5ο λεπτό και το τρίτο, στη νίκη της Άρσεναλ με 3-0 κατά της Ρεν. Ο Μίλικ άνοιξε το σκορ και στους δύο αγώνες της φάσης των «16» κόντρα στη Σάλτσμπουργκ. Βρήκε δίχτυα στο 10’ στο πρώτο ματς στην Ιταλία και στο 14΄στη ρεβάνς στην Αυστρία.

Την Τετάρτη η προσφορά του Pamestoixima.gr ήταν για τη νίκη με 0-1 ή 0-2 ή 1-2 της Μπαρτσελόνα, στον προημιτελικό του Champions League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 0-1 και οι παίκτες του Pamestoixima.gr πήραν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ