Σοβαρό τροχαίο στον Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοκίνητο, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει κόκκινο σηματοδότη σε διασταύρωση στον Πειραιά, έπεσε σε περίπτερο διαλύοντας τα κάγκελα του πεζοδρομίου, ενώ στιγμές νωρίτερα παρέσυρε άνδρα που απέμεινε αιμόφυρτος και σοβαρά τραυματισμένος στο οδόστρωμα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Περαστικοί του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο ηλικιωμένος οδηγός παρέμεινε εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο το οποίο ανετράπη. Οι υπάλληλοι των καταστημάτων το αναποδογύρισαν και απεγκλώβισαν τον οδηγό προτού το ΙΧ πάρει φωτιά.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των αυτοπτών. “Πέταξε τον άνθρωπο στο περίπτερο πάνω, έχει αίματα η πόρτα του και το αμάξι αναποδογύρισε. Ήμουν εδώ και ψώνιζα και ξαφνικά βλέπω ένα “μπαμ” τον άνθρωπο!” αναφωνεί μία γυναίκα.

“Χτύπησε το ψυγείο και με πέταξε πίσω στο δοκάρι. Ήταν σαν να με χτύπησε κεραυνός. Σώθηκα ως εκ θαύματος λόγω δέντρου. Αν δεν ήταν το δέντρο θα ήμουν μαζί με το παλικάρι. Το παλικάρι πρέπει να είναι πολύ άσχημα, γιατί πρέπει να χτύπησε στην πόρτα του περιπτέρου γιατί βλέπω αίματα στην πόρτα” Ο τραυματισμένος 54χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική του Ερυθρού Σταυρού.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ