Νεκρός από τροχαίο στην Ηλεία

Στο πένθος βυθίστηκε ένα ολόκληρο χωριό στο άκουσμα του μαύρου μαντάτου, για το θάνατο 38χρονου συγχωριανού του. Ο άτυχος άνδρας από το Νιοχώρι Ζαχάρως έχασε τη ζωή του

τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν η βέσπα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και ανετράπη στην άκρη του δρόμου.

Ο 38χρονος μοναχοπαίδι που ζούσε με τους γονείς του, επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της βέσπας και έπεσε μέσα στην πυκνή βλάστηση στην άκρη του δρόμου.

Το φως της βέσπας μέσα στο σκοτάδι, αντιλήφθηκε διερχόμενος οδηγός λίγο μετά τις πέντε το πρωί, που μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως και ενημέρωσε τους αστυνομικούς. Όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον 38χρονο αιμόφυρτο και νεκρό. Κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Άνδρες της Τροχαίας Πύργου που επιλήφθηκαν του περιστατικού ανέλαβαν το θλιβερό ρόλο να ενημερώσουν τους γονείς του, που είχαν ανησυχήσει. Στο κινητό του υπήρχαν αρκετές αναπάντητες κλήσεις από τη μητέρα του που αγωνιούσε, καθώς ο γιος της είχε καθυστερήσει αρκετά.

Η ανησυχία της μήπως έχει συμβεί κάτι άσχημο στο παιδί της, επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο 38χρονος ήταν ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, μέσα από την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό.

Τα στοιχεία του θύματος βρίσκονται στη διάθεση του ilialive.gr αλλά δεν ανακοινώνονται μέχρι να ενημερωθούν πλήρως τα μέλη της οικογένειας. Πηγή: ilialive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ