ΕΛ.ΑΣ: Αυτά είναι τα μέλη της διαβόητης “Vor V Zakone” που είχαν σπείρει τον τρόμο στην Αττική – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των έξι Γεωργιανών, μέλη της διαβόητης Vor V Zakone που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ στις 13 Μαρτίου έπειτα από ευρεία επιχείρηση και κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε συστηματικά διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η εγκληματική οργάνωση με διεθνή χαρακτήρα εμπλεκόταν σε μεγάλο αριθμό διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Αθήνα, Πετράλωνα, Νέο Κόσμο, Ταύρο, Καλλιθέα, Πετρούπολη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Βύρωνα, Παγκράτι, Σεπόλια και Χαλάνδρι.

Κατά την επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, πλήθος κοσμημάτων και ηλεκτρονικών συσκευών περίστροφα, πιστόλια, φυσίγγια, αλεξίσφαιρο γιλέκο, κουκούλα full face και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1. (επ.) ENDELADZE (ον.) GEORGI του NUGZARI και της MARINA , γεν. 24-02-1981 στη Γεωργία, με το προσωνύμιο « TAVA »,

2. (επ.) KOGHUASHVILI (ον.) TAMAZ του GEORGI και της TSANA , γεν. 04-06-1979 στη Γεωργία, με το προσωνύμιο «ΤΑΖΟ»,

3 . (επ.) MINDADZE ή SHALIKIAN ή SHALIKIANI (ον.) TORNIKE ή TORVINE του DAVID ή DAVITI και της AZA ή IZA γεν. 24-12-1978 στη Γεωργία, με το προσωνύμιο «ΤΟRNIKE »,

4 . (επ.) VARDANIDZE (ον.) ASMATI του RAMAZI και της LELA , γεν. 21-09-1987 στη Γεωργία, με το προσωνύμιο «ΑΝΝΑ». και για τους μη συλληφθέντες:

5. (επ.) VARDANIDZE (ον.) VARLAM του ANDORI και της MODONA γεν. 20-09-1979 στη Γεωργία, με το προσωνύμιο «KUNA» και

6. (επ.) MINDADZE (ον.) TΕΙMURAZ του DAVID ή DAVITI γεν. 28-02-1989 στη Γεωργία, με το προσωνύμιο «BACHANA».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ