Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 53χρονης στην Κρήτη – Τι αναφέρει το βούλευμα

Χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά θα καθίσει στο εδώλιο ο 61χρονος δολοφόνος της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, ο οποίος τον Οκτώβριο κατακρεούργησε την άτυχη 53χρονη στην αυλή της καφετέριας που διατηρούσε η ίδια στην περιοχή Δειλινά του Ηρακλείου.

Η μητέρα της 26χρονης εστεμμένης Κωνσταντίνας Παγάνη, που το 2017 είχε κατακτήσει τον τίτλο Transcontinental International, είχε δεχτεί δεκάδες μαχαιριές σε όλο το σώμα και στον λαιμό από τον αδελφό του πρώην συζύγου της.

Με βούλευμά του, το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου παραπέμπει σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 61χρονο, ο οποίος αρχικά είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε συναίσθηση των πράξεων του. Στο βούλευμα, όμως, αναφέρεται ότι ο δράστης βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν μαχαίρωσε την 53χρονη, δηλαδή δεν βρισκόταν εν βρασμώ, ούτε ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, όπως είχε ισχυριστεί.

Στο βούλευμα τονίζεται ότι ο δράστης είχε κάνει πράγματι χρήση ουσιών, αλλά την προηγούμενη νύχτα και έπειτα κοιμήθηκε. Το πρωί που ξύπνησε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε να βρει την πρώην νύφη του.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο κατηγορούμενος είχε παραδεχτεί την πράξη του, ενώ είχε υποστηρίξει ότι το θύμα ήταν η αιτία που τον είχε διώξει από το σπίτι της η ανιψιά του, η οποία τον φιλοξενούσε επί τρία χρόνια. Ο ίδιος ήταν βέβαιος ότι υπαίτια για αυτό ήταν η άτυχη 53χρονη, που φέρεται ότι είχε ενοχληθεί από το γεγονός ότι ο 61χρονος κάπνιζε τσιγάρα με χασίς στο σπίτι της κόρης της, μπροστά στα εγγόνια της.

Ο δράστης, που αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του και πάσχει από πολιομυελίτιδα, ζούσε στο σπίτι της ανιψιάς του και φέρεται ότι πρόσεχε τα δύο παιδιά της. Θεώρησε, λοιπόν, ότι η 53χρονη του στέρησε ό,τι είχε και δεν είχε, που δεν ήταν άλλο από αυτή την οικογένεια.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ