Ξυλοκόπησαν αγρότη που ζήτησε τα χρήματά του – ΦΩΤΟ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 64χρονος αγρότης από την Ηλεία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας patrisnews.com, ο 64χρονος καρδιοπαθής αγρότης ξυλοκοπήθηκε όταν πήγε σε συσκευαστήριο του νομού Ηλείας να ζητήσει τα χρήματα που του οφείλουν από τον περασμένο Αύγουστο από καρπούζια που έχει πουλήσει.

Το θύμα καταγγέλλει ως δράστη της επίθεσης τον νέο ιδιοκτήτη του συσκευαστηρίου. Ο αγρότης παραγωγός πήγε ύστερα από ραντεβού που ο ίδιος είχε κλείσει να συζητήσει για το οφειλόμενο εδώ και επτά μήνες ποσό (20.000 ευρώ κατά δήλωσή του) αλλά δεν έγινε δεκτός από τους ιδιοκτήτες. Στην απόγνωσή του έκλεισε με το αγροτικό του Ι.Χ την είσοδο του συσκευαστηρίου και λίγα λεπτά αργότερα τον ξυλοφόρτωνε, όπως ο ίδιος καταγγέλλει στην «Πατρίς» ένα άτομο που «είναι ο νέος επενδυτής».

Ο 64χρονος αγρότης από τον Καρδαμά Γιάννης Ευθυμιόπουλος αναφέρεται στο χρονικό της περιπέτειας που έζησε χθες: « Πήγα να διεκδικήσω τα χρήματά μου από τους ιδιοκτήτες συσκευαστηρίου. Τους είχα δώσει τα καρπούζια μου με νόμιμα παραστατικά αρχές Αυγούστου του 2018 και μου είχαν πει ότι θα με πλήρωνε ο νέος επενδυτής τις αμέσως επόμενες μέρες, δηλαδή στα τέλη Αυγούστου. Από τις περίπου 20.000 ευρώ πήρα μόλις τρεις χιλιάδες, ποσό που δεν έφτανε ούτε για τους εργάτες. Όλο αυτό το διάστημα τους έπαιρνα τηλέφωνο, τους έστελνα δεκάδες μηνύματα και μου έλεγαν «σήμερα –αύριο θα το κανονίσουμε». Χθες είχαμε ραντεβού στο συσκευαστήριο».

Και ο αιμόφυρτος κ. Ευθυμιόπουλος συνεχίζει: «Πήγα με το αγροτικό μου το πρωί και σταμάτησα στην είσοδο δίπλα στο θυρωρείο. Κάποια στιγμή ερχόταν ένας από τους ιδιοκτήτες, τον σταμάτησα του είπα τι θέλω , μου είπε θα το κουβεντιάσω και θα σε πάρω τηλέφωνο. Και αντί να με πάρουν τηλέφωνο έστειλε τον μπράβο και με ξυλοφόρτωσε. Στο μεταξύ τους είχα πει ότι αν μέχρι τις 11 το πρωί δεν μου έδιναν τουλάχιστον ένα μέρος των χρημάτων θα έκλεινα την είσοδο του συσκευαστηρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας, με το αυτοκίνητό μου. Στις 11 λοιπόν έκλεισα την είσοδο. Βρίσκομαι σε απόγνωση! Έχω μεγάλη ανάγκη!»

Και ο 64χρονος αγρότης συνεχίζει: «Τότε ήρθε ένα αμάξι δίπλα μου, κατέβηκε κάποιος που τον ξέρω με πλησίασε και από το ανοικτό παράθυρο του οδηγού άρχισε να με χτυπά με γροθιές. Μόλις άρχισε να με κτυπά και ενώ εγώ βρισκόμουν στο κάθισμα του οδηγού, του είπα να σταματήσει γιατί είμαι καρδιοπαθής αλλά αυτός έβριζε και συνέχισε να με χτυπά, ενώ εγώ βρισκόμουν στο κάθισμα του οδηγού, ώσπου κάποια στιγμή σταμάτησε. Είμαι καρδιοπαθής με ποσοστό αναπηρίας 67%. Έφαγα το ξύλο της αρκούδας…Ο θυρωρός δεν αντέδρασε στο σκηνικό. Με πολύ κόπο ξεκίνησα με το αυτοκίνητο να φύγω αλλά μετά από 30 μέτρα σταμάτησα, γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω άλλο. Αυτός με ακολούθησε με τα πόδια. Τον είδα από τον καθρέφτη και με πολύ κόπο ξεκίνησα και πάλι και έκρινα σκόπιμο να πάω στο αστυνομικό τμήμα στα Λεχαινά, όπου κατέθεσα μήνυση.Βρίσκομαι εδώ στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για καρδιολογικές εξετάσεις και δεν ξέρω τι άλλο θα ζητήσουν οι γιατροί και αύριο θα πάω στον ιατροδικαστή στην Πάτρα, αφού έχω παραπεμπτικό από την αστυνομία».

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ