Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος 2018 ενέχει ενδιαφέρον- αστρολογικά- ως μήνας.

«Μάρτης – γδάρτης» λέει ο λαός (για τα απότομα κρύα του πρώτου ανοιξιάτικου ημερολογιακά μήνα) και πιθανώς κάποιοι και κάποιες από το ζωδιακό θα θυμηθούν τη λαϊκή αυτή έκφραση, αφού κατά το Μάρτιο του 2018 ο Ήλιος της διέλευσης θα συναντήσει τον Ουρανό σε κόντρα, τον Ποσειδώνα σε σύνοδο, αλλά και τον Άρη και τον Κρόνο σε τετράγωνο.

Παράλληλα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού ενδεχομένως αποτελεί ενοχλητικό δείκτη για κάποιους στο ζωδιακό, ενώ ο Ερμής από το ίδιο ζώδιο γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά στις 23/3/2018 και θυμίζει πως – έως τα μέσα Απριλίου 2018- οφείλουμε να αποφύγουμε τη βιασύνη, το θράσος, την επιθετικότητα, την ελαφρότητα, αλλά και την επιπολαιότητα στη σκέψη, στο λόγο, στο εμπόριο, στις συμφωνίες, αλλά και στις μετακινήσεις- ή και στις απλές κινήσεις της καθημερινότητας.

Ο πολεμοχαρής Άρης από την πλευρά του δεν μας ανησυχεί έως τα μισά του Μαρτίου, όμως έρχεται να δηλώσει δυναμικό παρόν από το ζώδιο του Αιγόκερω στις 18/3/2018 και προχωρά με βήμα σταθερό για να κορυφώσει τη συνάντησή του με τον Κρόνο στις πρώτες δυο ημέρες του Απριλίου 2018, κάτι που μάλλον θα προβληματίσει ορισμένους παρορμητικούς (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του α’ δεκαημέρου.

Αν έχεις ζώδιο ή ωροσκόπο:

  • Στον Κριό: ανοιχτοί οι δρόμοι για εσένα και τις φιλοδοξίες σου, αφού ο Άρης σε βοηθάει να κρατάς υψηλά τα επίπεδα της αισιοδοξίας και της ευστοχίας σου ήδη από τις αρχές του μήνα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ομορφαίνεις, λάμπεις κι έχεις ίσως την τύχη λίγο πιο κοντά σου από τις 7/3/18 και μετά, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα, αλλά και στη διάθεση. Επικοινωνίες, μετακινήσεις, έγγραφα, εμπόριο, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, σεμινάρια, αλλά και συμφωνίες έχουν την τιμητική τους από τις 6/3/18. Ωστόσο, πρώτον προσπάθησε να διαχειριστείς την τυχόν κυκλοθυμία/ νευρικότητα που θα σε διακατέχει και δεύτερον φρόντισε να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18. Στο ενδιάμεσο μπορείς κάλλιστα να προβείς σε επαναδιαπραγματεύσεις, αλλά και σε οργάνωση – αναπροσαρμογή σχεδίων. Οι καταστάσεις μοιάζουν πιο απαιτητικές ή / και προκλητικές (για εσένα που γεννήθηκες το Μάρτιο) από τις 18/3/18 έως το τέλος του μήνα. Αν έχεις γενέθλια κοντά στις 29/3 ή 10/4 ή 16/4 ή 19/4, τότε θα πρότεινα να διαβάσεις το άρθρο στο οποίο παραπέμπω παραπάνω περί των προκλήσεων του μήνα! Tip: προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις σε οικογένεια / καριέρα.

  • Στον Ταύρο: τα καλά νέα είναι ότι για την πρώτη εβδομάδα του μήνα – τουλάχιστον- κρατάς ακόμα γερά όσον αφορά στην κοινωνικότητα, στο πνεύμα συλλογικότητας, αλλά και στις ευκαιρίες που καραδοκούν- τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα- έτσι ώστε να μπορείς να προχωρήσεις ένα ακόμα βήμα πιο κοντά προς τους στόχους που έχεις θέσει για τον εαυτό σου. Ειδικά αν γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις κάθε λόγο – έως τις 7/3/18- να δεις φίλους και γνωστούς και να επικοινωνήσεις με εταιρίες και συλλογικούς χώρους για κάθε θέμα που σε αφορά. Η συνέχεια έχει κάτι από «προετοιμασία», κινήσεις εκ του ασφαλούς, παρασκήνιο, ανησυχία, αλλά και καθυστερήσεις στις διαδικασίες. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως ο Άρης θα διελαύνει στον Αιγόκερω από τις 18/3/18, κάτι που θα δώσει ώθηση στα όνειρά σου και έμπνευση μπολιασμένη με τη στρατηγική που πρέπει, ειδικά αν γεννήθηκες κατά τον Απρίλιο μήνα, έτσι ώστε να προχωρήσεις δυναμικά κι αποδοτικά στο δίμηνο Απριλίου- Μαΐου 2018. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά φρόντισε να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18. Παράλληλα, θεώρησε πως οι καθυστερήσεις, οι αναθεωρήσεις, αλλά και τα ευτράπελα- όσον αφορά οικονομικά, παιδιά, επιχειρήσεις κι έρωτες- είναι μάλλον αναμενόμενα κατά τη διάρκεια της φαινομενικά ανάδρομης κίνησης του πλανήτη. Tip: προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις σε νομικά ζητήματα / με μακρινούς συγγενείς ή δυσάρεστες ειδήσεις ή ενοχλητικά έγγραφα.

  • Στους Διδύμους: μέχρι τις 18/3/18 ο Άρης απέναντί σου θυμίζει πως «οι άλλοι» πολλάκις δημιουργούν προβλήματα ή αποτελούν Το πρόβλημα για τη ζωή σου, τουλάχιστον όπως εσύ το βιώνεις ενίοτε, εκτός αν γεννήθηκες κοντά στις 16/6, οπότε ίσως και να μπορείς να δεις το ποτήρι μισό γεμάτο με μια καινούργια προοπτική. Καλό θα είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και καυγάδες, όπου και όταν ξέρεις πως οι διαδικασίες οδηγούν σε ζημιές κι όχι σε παραγωγικές λύσεις. Βεβαίως, τόσο η Αφροδίτη, όσο κι ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού θυμίζουν πως η κοινωνικότητα, το ανοιχτό πνεύμα και η προοδευτική διάθεση φέρνουν αποτελέσματα, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες. Φρόντισε, λοιπόν, από τις 6/3/18 να έχεις μάτια κι αυτιά ανοιχτά προς πάσα κατεύθυνση και να γνωρίζεις πως φίλοι / γνωριμίες μπορούν υπό συνθήκες να παίξουν θετικό ρόλο ως προς την ευόδωση των πάσης φύσεως σχεδίων σου. Φρόντισε να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18. Στο ενδιάμεσο μπορείς κάλλιστα να προβείς σε επαναδιαπραγματεύσεις, αλλά και σε οργάνωση – αναπροσαρμογή σχεδίων, καθώς επίσης να ξανασυναντήσεις ανθρώπους από τα παλιά για οποιοδήποτε λόγο / με οποιονδήποτε σκοπό. Οι καταστάσεις στον τομέα των οικονομικών – βλ. χρέη, κάρτες, δάνεια, αποζημιώσεις, κληρονομικά, χρήματα του συντρόφου ή από συνεταιρισμό κλπ.- μοιάζουν πιο απαιτητικές ή / και προκλητικές από τις 18/3/18 έως το τέλος του μήνα. Αν έχεις γενέθλια κοντά στην 1/6 ή κοντά στις 4/6 ή κοντά στην 27/5, τότε θα πρότεινα να διαβάσεις το άρθρο στο οποίο παραπέμπω παραπάνω περί των προκλήσεων του μήνα! Tip: προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις σε φιλικές σχέσεις / συνεργασίες με εταιρίες ή συλλόγους / χρέη προς το δημόσιο.

  • Στον Καρκίνο: τα καλά νέα είναι ότι για την πρώτη εβδομάδα του μήνα – τουλάχιστον- κρατάς ακόμα γερά όσον αφορά στην αισιοδοξία, στην ανεβασμένη διάθεση, αλλά και στις ευκαιρίες που καραδοκούν- τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα- έτσι ώστε να μπορείς να προχωρήσεις ένα ακόμα βήμα πιο κοντά προς τα πάσης φύσεως όνειρά σου. Ειδικά αν γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις κάθε λόγο – έως τις 7/3/18- να προωθήσεις θέματα που σχετίζονται με ταξίδια κι Εξωτερικό, σπουδές, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, αλλά και νομικές υποθέσεις. Η συνέχεια έχει κάτι από «ψυχαναγκασμό», κινήσεις που πρέπει να γίνουν στα πλαίσια της επαγγελματικής ιδιότητας ή της οικογένειας, παρασκήνιο, ανησυχία, αλλά και καθυστερήσεις στις διαδικασίες. Επιβαρυντικό μάλλον κρίνεται πως ο Άρης θα διελαύνει στον Αιγόκερω από τις 18/3/18, κάτι που δείχνει ίσως έξαρση σε προβλήματα ή ξεκαθαρίσματα σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες ή εμπλοκές με νομικές αντιδικίες, ειδικά αν γεννήθηκες κατά τον Ιούνιο μήνα. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά φρόντισε να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18. Παράλληλα, θεώρησε πως οι καθυστερήσεις, οι αναθεωρήσεις, αλλά και τα ευτράπελα- όσον αφορά επαγγελματικά / οικογενειακά ζητήματα- είναι μάλλον αναμενόμενα κατά τη διάρκεια της φαινομενικά ανάδρομης κίνησης του πλανήτη. Αν έχεις γενέθλια κοντά στις 30/6 ή 12/7 ή 18/7 ή 21/7, τότε θα πρότεινα να διαβάσεις το άρθρο στο οποίο παραπέμπω παραπάνω περί των προκλήσεων του μήνα! Tip: προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις σε σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες / νομικές αντιδικίες.

  • Στο Λέοντα: ανοιχτοί οι δρόμοι για εσένα, τη δημιουργική σου φύση, τον έρωτα, τις επιχειρήσεις και οτιδήποτε σε αναζωογονεί, αφού ο Άρης σε βοηθάει να κρατάς υψηλά τα επίπεδα του δυναμισμού σου ήδη από τις αρχές του μήνα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού έχεις ίσως την τύχη και την αισιοδοξία λίγο πιο κοντά σου από τις 7/3/18 και μετά, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα, αλλά και στη διάθεση, ενώ παράλληλα μπορείς να ποντάρεις επιτυχώς σε οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, ταξίδια, θέματα Εξωτερικού, διαπραγματεύσεις και μεγάλες συμφωνίες, αλλά και νομικά ζητήματα. Επικοινωνίες, μετακινήσεις, έγγραφα, εμπόριο, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, σεμινάρια, αλλά και συμφωνίες κυλούν ομαλότερα από τις 6/3/18. Ωστόσο, φρόντισε να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18. Στο ενδιάμεσο μπορείς κάλλιστα να προβείς σε επαναδιαπραγματεύσεις, αλλά και σε οργάνωση – ανασχεδιασμό και αναστοχασμό. Οι καταστάσεις μοιάζουν πιο απαιτητικές ή / και προκλητικές όσον αφορά στην καθημερινή ρουτίνα της εργασίας ή στη φυσική σου κατάσταση ή σε ανάγκες οικείων στους οποίους ίσως καλείσαι να συμπαρασταθείς από τις 18/3/18 έως το τέλος του μήνα. Tip: προς το Μαρτίου ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις με νομικά ή εργασιακά ζητήματα / φυσική κατάσταση μακρινών συγγενών ή δυσάρεστα νέα που διαταράσσουν την καθημερινότητα.

  • Στην Παρθένο: τα καλά νέα είναι ότι για την πρώτη εβδομάδα του μήνα – τουλάχιστον- κρατάς ακόμα γερά όσον αφορά στις ευκαιρίες που καραδοκούν- τόσο σε προσωπικές σχέσεις, όσο και σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες- έτσι ώστε να μπορείς να προχωρήσεις ένα ακόμα βήμα πιο κοντά προς τα επιθυμητά για εσένα αποτελέσματα. Ειδικά αν γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις κάθε λόγο – έως τις 7/3/18- να προωθήσεις τις υποθέσεις σου στο μέτρο του δυνατού. Η συνέχεια έχει κάτι από «ανασφάλεια», ενασχόληση με κοινά οικονομικά (οικονομικά στο γάμο ή στο συνεταιρισμό, χρέη, κληρονομικές υποθέσεις, κάρτες, διακανονισμούς κλπ.), παρασκήνιο, ανησυχία, αλλά και καθυστερήσεις στις διαδικασίες, χωρίς ν’ αποκλείεται – μέσα σε όλα- κι ένα αδιέξοδο ερωτικό πάθος. Επιβοηθητικό μάλλον κρίνεται πως ο Άρης θα διελαύνει στον Αιγόκερω από τις 18/3/18, κάτι που θα δώσει ώθηση κι εστίαση στο επιχειρείν ή στα παιδιά ή στον ίδιο τον έρωτα και στη δημιουργικότητα, ειδικά αν γεννήθηκες κατά τον Αύγουστο μήνα αφήνοντας την ίδια εποχή πίσω τα προβλήματα / τις εντάσεις / τις αλλαγές που προέκυπταν (ήδη από το Φεβρουάριο έως τις 17/3) στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά φρόντισε να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18, ειδικά αν πρόκειται για οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, θεώρησε πως οι καθυστερήσεις, οι αναθεωρήσεις, αλλά και τα ευτράπελα- κυρίως όσον αφορά επαγγελματικά / οικογενειακά / οικονομικά ζητήματα- είναι μάλλον αναμενόμενα κατά τη διάρκεια της φαινομενικά ανάδρομης κίνησης του πλανήτη. Αν έχεις γενέθλια κοντά στις 28/8 ή 3/9 ή 6/9, τότε θα πρότεινα να διαβάσεις το άρθρο στο οποίο παραπέμπω παραπάνω περί των προκλήσεων του μήνα! Tip: προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις που σχετίζονται με κοινά οικονομικά, οικονομικά επιχειρήσεων, έξοδα για παιδιά ή θέματα με μια αισθηματική υπόθεση.

  • Στο Ζυγό: ανοιχτοί για εσένα οι δρόμοι όσον αφορά επικοινωνία, συναντήσεις, συνεντεύξεις, μετακινήσεις, σεμινάρια, αλλά και διαπραγματεύσεις, με τον Άρη έως και τις 17/3/18 να θυμίζει μόνο ότι πρέπει να προσέχεις για τυχόν παρεξηγήσεις λόγω βιασύνης στο λόγο ή μιας «τσουχτερής» κουβέντας που μπορεί να πληγώσει ανεπανόρθωτα, καθώς επίσης να φροντίζεις να οδηγείς με σύνεση, ώστε ν’ αποφευχθούν μικροατυχήματα απροσεξίας. Με την Αφροδίτη απέναντί σου- από τις 7/3/18- έχεις κάθε λόγο να ποντάρεις σε καλύτερες σχέσεις / συνεργασίες, αλλά και σε ανθρώπους / συμβούλους που στέκουν αρωγοί σε κάθε επίπεδο δράσης (ακόμα και σε νομικές αντιδικίες). Επικοινωνίες, μετακινήσεις, έγγραφα, εμπόριο, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, σεμινάρια, αλλά και συμφωνίες είναι στο προσκήνιο με εσένα να πρέπει να επιδείξεις περισσότερη κατανόηση και να συμβάλεις σε μια συμβιβαστική λύση – όπου χρειάζεται- από τις 6/3/18 και μετά. Βεβαίως, φρόντισε να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18. Στο ενδιάμεσο μπορείς κάλλιστα να προβείς σε επαναδιαπραγματεύσεις, αλλά και σε οργάνωση – αναπροσαρμογή σχεδίων. Οι καταστάσεις μοιάζουν πιο απαιτητικές ή / και προκλητικές (για εσένα που γεννήθηκες έως τις 3/10) από τις 18/3/18 έως το τέλος του μήνα. Αν έχεις γενέθλια κοντά στην 1/10 ή κοντά στις 13/10 ή 19/10 ή 22/10, τότε θα πρότεινα να διαβάσεις το άρθρο στο οποίο παραπέμπω παραπάνω περί των προκλήσεων του μήνα! Tip: προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις στο γάμο / στη σχέση / στο συνεταιρισμό ή σε μια οικογενειακή υπόθεση ή σε ένα ζήτημα που αφορά στο ακίνητο.

  • Στο Σκορπιό: τα καλά νέα είναι ότι για την πρώτη εβδομάδα του μήνα – τουλάχιστον- κρατάς ακόμα γερά όσον αφορά στην έννοια της αναψυχής, της ανανέωσης, του έρωτα, αλλά και στις χαρές που προέρχονται από παιδιά, επιχειρήσεις και τέχνες. Ειδικά αν γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις κάθε λόγο – έως τις 7/3/18- να κινήσεις γη και ουρανό για κάθε θέμα που σε αφορά. Η συνέχεια έχει κάτι από «ρουτίνα», κινήσεις συνήθειας, διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, κάλυψη αναγκών του εαυτού σου ή / και οικείων προσώπων, αλλά και καθυστερήσεις ή εκνευρισμούς στις διαδικασίες. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως ο Άρης θα διελαύνει στον Αιγόκερω από τις 18/3/18, κάτι που θα βοηθήσει αρκετά στη διαχείριση των οικονομικών, ειδικά αν γεννήθηκες κατά τον Οκτώβριο μήνα, έτσι ώστε να προχωρήσεις ακόμα καλύτερα στο δίμηνο Απριλίου- Μαΐου 2018. Βεβαίως, με τον Άρη στον Αιγόκερω πρέπει να προσέχεις για τυχόν παρεξηγήσεις λόγω βιασύνης στο λόγο ή μιας «τσουχτερής» κουβέντας που μπορεί να πληγώσει ανεπανόρθωτα, καθώς επίσης να φροντίζεις να οδηγείς με σύνεση, ώστε ν’ αποφευχθούν μικροατυχήματα απροσεξίας. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά φρόντισε να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18. Παράλληλα, θεώρησε πως οι καθυστερήσεις, οι αναθεωρήσεις, αλλά και τα ευτράπελα- όσον αφορά σε ρυθμίσεις / διακανονισμούς χρεών, θέματα με φίλους / γνωριμίες / συνεργάτες / εταιρίες- κρίνονται μάλλον αναμενόμενα κατά τη διάρκεια της φαινομενικά ανάδρομης κίνησης του πλανήτη. Tip: προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις σε μια επαγγελματική διαπραγμάτευση / συμφωνία ή σχετικά με μια παρεξήγηση στον περίγυρο ή σχετικά με ζητήματα που αφορούν αδέλφια / ξαδέλφια / γείτονες / μεταφορικό μέσον. Έντονη νευρικότητα, τρεξίματα και στρες μπορεί να επηρεάσουν τη φυσική κατάσταση αν δεν διοχετευθούν / αντιμετωπισθούν με σύνεση.

  • Στον Τοξότη: μέχρι τις 18/3/18 ο Άρης στο ζώδιό σου θυμίζει πως «μπορείς τα πάντα, αν το θελήσεις κι αν το προσπαθήσεις με το σωστό τρόπο», ειδικά αν γεννήθηκες κοντά στις 18/12, οπότε πιθανώς μια σχέση / συνεργασία βαδίζει με φόντο μια καινούργια / εναλλακτική προοπτική. Παράλληλα, Αφροδίτη κι Ερμής από το ζώδιο του Κριού θυμίζουν πως η δημιουργικότητα, το θετικό πνεύμα και η ανοιξιάτικη / ερωτική διάθεση φέρνουν αποτελέσματα, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες. Φρόντισε, λοιπόν, από τις 6/3/18 να έχεις μάτια κι αυτιά ανοιχτά προς πάσα κατεύθυνση και να γνωρίζεις πως οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για εσένα, τόσο στο ελεύθερο επάγγελμα, όσο και στις τέχνες ή στα συναισθηματικά ζητήματα. Φρόντισε να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18. Στο ενδιάμεσο μπορείς κάλλιστα να προβείς σε επαναδιαπραγματεύσεις, αλλά και σε οργάνωση – αναπροσαρμογή σχεδίων, καθώς επίσης να ξανασυναντήσεις ανθρώπους από τα παλιά, πολύ περισσότερο αν θες να «ξαναδείς» ένα ερωτικό ζήτημα ή αν επιθυμείς να συζητήσεις κάτι που αφορά στα παιδιά ή στην επιχείρησή σου. Οι καταστάσεις στον τομέα των οικονομικών μοιάζουν πιο απαιτητικές ή / και προκλητικές από τις 18/3/18 έως το τέλος του μήνα, καθώς τα έξοδα πληθαίνουν επικίνδυνα. Αν έχεις γενέθλια κοντά στις 3/12 ή κοντά στις 6/12 ή κοντά στην 28-29/11, τότε θα πρότεινα να διαβάσεις το άρθρο στο οποίο παραπέμπω παραπάνω περί των προκλήσεων του μήνα! Tip: προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις στα συναισθηματικά ή στη σχέση με τα παιδιά για λόγους οικονομιών ή για λόγους «αρχών». Επίσης χρειάζεται στρατηγική αντιμετώπιση στα οικονομικά των επιχειρήσεων.

  • Στον Αιγόκερω: τα καλά νέα είναι ότι για την πρώτη εβδομάδα του μήνα – τουλάχιστον- κρατάς ακόμα γερά όσον αφορά στην επικοινωνία, στην ανοιχτή διάθεση, αλλά και στις ευκαιρίες / συμπτώσεις που καραδοκούν- τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα- έτσι ώστε να μπορείς να προχωρήσεις ένα ακόμα βήμα πιο κοντά προς οτιδήποτε βάζεις κατά νου. Ειδικά αν γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις κάθε λόγο – έως τις 7/3/18- να προωθήσεις συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, διαδικασίες που σχετίζονται με έγγραφα, αλλά και εμπορικές πράξεις ή μετακινήσεις ή σεμινάρια ή συμφωνίες. Η συνέχεια έχει κάτι από «εσωστρέφεια- κατήφεια- νοσταλγία- επιφύλαξη- ανασφάλεια», κινήσεις που πρέπει να γίνουν στα πλαίσια του σπιτιού- ακινήτου / της οικογένειας / της επαγγελματικής έδρας, παρασκήνιο, ανησυχία, αλλά και καθυστερήσεις στις διαδικασίες. Αινιγματική μάλλον θα χαρακτήριζα τη διέλευση του Άρη στον Αιγόκερω από τις 18/3/18, καθώς δείχνει να προσδίδει μαχητικότητα, δυναμισμό και στρατηγική στη δική σου συμπεριφορά, ειδικά αν γεννήθηκες κατά το Δεκέμβριο μήνα, χωρίς ωστόσο να μπορούμε ν’ αποκλείσουμε προβλήματα και εντάσεις μέχρι τις αρχές Απριλίου. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά φρόντισε να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18. Παράλληλα, θεώρησε πως οι καθυστερήσεις, οι αναθεωρήσεις, αλλά και τα ευτράπελα- όσον αφορά ζητήματα ακινήτων / έδρας / οικογένειας ή / και θέματα νομικής φύσεως – συμφωνιών ή / και θέματα (επαγγελματικής) ρουτίνας και φυσικής κατάστασης- είναι μάλλον αναμενόμενα κατά τη διάρκεια της φαινομενικά ανάδρομης κίνησης του πλανήτη. Αν έχεις γενέθλια κοντά στις 30/12 ή 10/1 ή 16/1 ή 19/1, τότε θα πρότεινα να διαβάσεις το άρθρο στο οποίο παραπέμπω παραπάνω περί των προκλήσεων του μήνα! Tip: προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις σχετικά με θέματα οικογένειας/ σπιτιού / ακινήτων είτε διαφαίνεται μια μεγάλη ψυχολογική φόρτιση.

  • Στον Υδροχόο: ανοιχτοί οι δρόμοι για εσένα, την κοινωνική σου φύση, την ηγετική σου φυσιογνωμία, τις επιχειρήσεις και οτιδήποτε σε ανανεώνει, αφού ο Άρης σε βοηθάει να κρατάς υψηλά τα επίπεδα της μαχητικότητάς σου ήδη από τις αρχές του μήνα. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού έχεις ίσως τις ευκαιρίες λίγο πιο κοντά σου από τις 7/3/18 και μετά, κυρίως γιατί βρίσκεις τη διάθεση και τον τρόπο να αξιοποιήσεις τις στιγμές, ενώ παράλληλα μπορείς να ποντάρεις επιτυχώς σε οτιδήποτε σχετίζεται με το εμπόριο, την επικοινωνία, τη διαπραγμάτευση, τα σεμινάρια, τις μετακινήσεις, τα έγγραφα, τις συμφωνίες, το μεταφορικό μέσον- μπορείς να αλλάξεις και μεταφορικό μέσον αν θες-. Οι σχέσεις σου με τον περίγυρο – αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες- μπορούν τώρα να γίνουν καλύτερες ή τουλάχιστον επωφελείς. Φρόντισε μόνο να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18. Στο ενδιάμεσο μπορείς κάλλιστα να προβείς σε επαναδιαπραγματεύσεις, αλλά και σε οργάνωση – ανασχεδιασμό των περαιτέρω κινήσεών σου. Οι καταστάσεις μοιάζουν πιο απαιτητικές – αγχωτικές ή / και προκλητικές όσον αφορά στο παρασκήνιο / στις εξελίξεις στο επαγγελματικό πεδίο ή σχετικά με τη φυσική σου κατάσταση ή σχετικά με ανάγκες οικείων στους οποίους πιθανώς θα πρέπει να συμπαρασταθείς από τις 18/3/18 έως το τέλος του μήνα. Tip: προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις που μπορεί να σχετιστούν με μια δυσάρεστη είδηση ή επικοινωνία, μια παρεξήγηση ή μια λανθασμένη αντίδραση. Προσέχουμε στο λόγο και στην οδήγηση, καθώς επίσης θεωρούμε πως μπορεί να αγχωθούμε για κάτι που αφορά στ’ αδέλφια ή στα ξαδέλφια ή στους γείτονες ή σε μια διαπραγμάτευση.

  • Στους Ιχθύς: τα καλά νέα είναι ότι για την πρώτη εβδομάδα του μήνα – τουλάχιστον- κρατάς ακόμα γερά όσον αφορά στη διάθεση, αλλά και στις ευκαιρίες που καραδοκούν σε κάθε τομέα- έτσι ώστε να μπορείς να προχωρήσεις με έμπνευση προς την επίτευξη των πάσης φύσεως στόχων σου. Ειδικά αν γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις κάθε λόγο – έως τις 7/3/18- να προωθήσεις τις υποθέσεις σου στο μέτρο του δυνατού. Η συνέχεια έχει κάτι από «εστίαση στα αποκτήματα και σε οτιδήποτε σε γεμίζει», ενασχόληση με οικονομικά, πείσμα και αποδοτικές προσπάθειες, αλλά και καθυστερήσεις στις διαδικασίες, χωρίς ν’ αποκλείονται – μέσα σε όλα- τα κέρδη και η ανεβασμένη αυτοεκτίμηση. Επιβοηθητικό μάλλον κρίνεται πως ο Άρης θα διελαύνει στον Αιγόκερω από τις 18/3/18, κάτι που δείχνει διάθεση ανανέωσης, επαφής με φίλους / γνωστούς και ενεργούς συμμετοχής σε συλλογικούς χώρους, ειδικά αν γεννήθηκες κατά το Φεβρουάριο μήνα. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά φρόντισε να ρυθμίσεις οτιδήποτε σημαντικό έως τις 19/3 ή να αφήσεις τις τελικές υπογραφές / αποφάσεις για το χρονικό διάστημα μετά τις 15/4/18, ειδικά αν πρόκειται για οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, θεώρησε πως οι καθυστερήσεις, οι αναθεωρήσεις, αλλά και τα ευτράπελα- κυρίως όσον αφορά ζητήματα σχέσεων- συνεργασιών/ οικογενειακά / οικονομικά – είναι μάλλον αναμενόμενα κατά τη διάρκεια της φαινομενικά ανάδρομης κίνησης του πλανήτη. Αν έχεις γενέθλια κοντά στις 25/2 ή κοντά στην 1/3 ή στις 4/3, τότε θα πρότεινα να διαβάσεις το άρθρο στο οποίο παραπέμπω παραπάνω περί των προκλήσεων του μήνα! Tip: προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα / εντάσεις / ξεκαθαρίσματα με ένα οικονομικό θέμα ή με μια φιλία ή στη συνεργασία με μια εταιρία. Προσέχουμε ζητήματα οικονομικών συναλλαγών (και χρεών) με το δημόσιο.

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

Κάνε LIKE στο FaceBook:

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Σταθερό τηλέφωνο γραφείου για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας:

2130377165 (αστική χρέωση)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ