The King of Villas

Η εταιρία The King of Villas παρέχει πολυτελείς βίλλες και σουίτες προς ενοικίαση στη Μύκονο. Στο site τους υπάρχουν οι πιο όμορφες και οι πιο κομψές βίλλες και σουίτες.

Η επιλογή των βιλλών βασίζεται σε αυστηρά κριτήρια ώστε να ικανοποιούν τους πελάτες τους προσφέροντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καθ΄ όλη την διάρκεια της διαμονής. Ενδεικτικά αναφέρονται μερικές βίλλες από την συλλογή της εταιρείας THE KING OF VILLAS.

Villa ALEXANDRA

Η καταπληκτική βίλλα Alexandra προσφέρει σε εκλεκτούς καλεσμένους και ρομαντικά ζευγάρια την ευκαιρία να αφεθούν σε έναν ιδιωτικό παράδεισο στη γη με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους. Η βίλλα είναι διαμορφωμένη ώστε να σας εξασφαλίσει μια παραμυθένια εμπειρία και είναι ιδανικά τοποθετημένη στην γραφική περιοχή του Κάστρου κοντά στο νέο λιμάνι, πάνω από τον Τούρλο. Ιδανική για ζευγάρια και τελετές εκδηλώσεων.

Villa Super Paradise II

Η βίλλα Super Paradise II που πήρε το όνομα της από την διάσημη παραλία της Μυκόνου σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες αποκλειστικότητα και παροχές ενός 5αστερου ξενοδοχείου. Περιλαμβάνει ιδιωτική πισίνα, εξωτερικό spa jacuzzi για 6 άτομα, barbeque και ευρύχωρο κήπο καθώς και μοναδικό εσωτερικό design με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια. Ιδανική για ατελείωτη ηλιοθεραπεία στον απέραντο κήπο με θέα την θάλασσα, ρομαντικά δείπνα και υπέροχα κοκτέιλ.

Villa Aphrodite

H απόλυτη βίλλα του νησιού, η βίλλα Aphrodite η οποία εγκαινιάστηκε για πρώτη φόρα το 2016, προσφέρει στους επισκέπτες την ιδιωτικότητα καθώς και την καλύτερη θέα του νησιού κατά την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Με παροχές όπως θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης, 2 ιδιωτικά μπαρ και barbeque η βίλλα προσφέρει την απόλυτη luxury εμπειρία. Ιδανική για οικογένειες ή παρέα φίλων καθώς και για πραγματοποίηση εκδηλώσεων όπως γάμοι bachelor party ή reunion.

Villa Stephanie

H ξεχωριστή βίλλα Stephanie διαθέτει μία από τις πιο όμορφες θέες της Μυκόνου πάνω από τον κόλπο του Ορνού και με θέα το νησί της Δήλου και της Ρήνειας καθώς και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Μόλις μερικά λεπτά από την διάσημη παραλία της Ψαρού και λιγότερο από 3 χιλιόμετρα από την χώρα της Μυκόνου, η βίλλα βρίσκεται στην άκρη μιας βραχώδους έκτασης στον Άγιο Λάζαρο. Διαμορφωμένη σε δύο επίπεδα με ευρύχωρους εξωτερικούς χώρους, ιδιωτική πισίνα και άλλες μοναδικές παροχές, υπόσχεται ότι τα στάνταρ σας δε θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια και θα θέλετε να επιστρέψετε για ακόμα πιο αξέχαστες εμπειρίες ζωής.

Villa Exclusive II

Το εσωτερικό της βίλλας Exclusive II έχει εμπνευστεί από την μοντέρνα και κομψή μυκονιάτικη αρχιτεκτονική με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια ώστε να παρέχει στους επισκέπτες μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής. Η απέραντη θέα της παραλίας Ελιάς θα σας εμπνεύσει για ρομαντικά δείπνα ή ιδιωτικές θεραπείες spa στην ιδιωτικότητα της ευρύχωρης βεράντας της βίλλας. Το εσωτερικό αποτελείται από 2 master κρεβατοκάμαρες 43 m2 για την κάθε μία, σαλόνι 50 m2, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα 35 m2 και 2 καναπέδες-κρεβάτια.

Δείτε περισσότερες βίλλες εδώ:

Luxury villas for rent in Mykonos

Website: https://thekingofvillas.com

Social Media:

Tags:

Luxury villas mykonos

Villas for rent mykonos

Concierge services mykonos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ