Ο «Λάμπρος» της «17 Νοέμβρη» ζητεί να αποφυλακιστεί – BINTEO

Στην επιστολή του ο Αλέκος Γιωτόπουλος ισχυρίζεται πως παραβιάζονται τα δικαιώματα που δικαιούται ως κρατούμενος – αφού το αρμόδιο Συμβούλιο, όχι μόνο αρνείται να τον αποφυλακίσει, παρότι πληροί τις προϋποθέσεις για λόγους υγείας και ηλικίας – αλλά δεν του εγκρίνουν, έστω κάποια ολιγοήμερη άδεια!

Σε επιστολή του Γιωτόπουλου στην εφημερίδα Documento, αναφέρεται πως «είμαι ο μόνος από την 17Ν που δεν παίρνω άδεια».

Ο 75χρονος, που θεωρείται ιδρυτής, αρχηγός και καθοδηγητής της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν – έχει καταδικαστεί στο Εφετείο, σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξης – για το σύνολο της εγκληματικής του δράσης!

«Σύμφωνα με το προσχέδιο του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα που απέσυρε η κυβέρνηση, θα έπρεπε να πάρω βραβεία για τα πτυχία και το διδακτορικό μου. Με τιμωρούν όμως, ούτε άδει δεν δίνουν», σημειώνει παρακάτω.

Όπως αναφέρει, δεν έχει εξεταστεί ακόμη, αίτημά του από τις αρχές του περασμένου Νοέμβριου, για χορήγηση ολιγοήμερης άδειας για λόγους υγείας – κάτι που παραβιάζει σχετικές διατάξεις!

Στην επιστολή του ο Αλέκος Γιωτόπουλος ρωτά αν υπάρχει κράτος Δίκαιου ή μήπως Δικαιοσύνη…. «τύπου δικτατορίας!!!».Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ