Αποτροπιασμός στην Ινδονησία: Ασυνείδητοι έδεσαν τη γάτα σε μηχανή και την έσερναν – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί μία μηχανή να σέρνει μία γάτα που βρίσκεται δεμένη στο πίσω μέρος της.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Wiradesa στη δυτική Ινδονησιακή επαρχία της Κεντρικής Ιάβα, και το βίντεο τραβήχτηκε από την Diefie Hafiez Maufalia, κάτοικο της περιοχής που ακολουθούσε με το αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα που κατέγραψε το βίντεο, υποστήριξε ότι φοβόταν να τους πει οτιδήποτε επειδή, μήπως της επιτεθούν. Όπως η ίδια περιέγραψε, «ο επιβάτης που ήταν πίσω στη μηχανή, ήταν αυτός που τράβηξε την γάτα», χωρίς να μπορεί να πει με σιγουριά αν η γάτα ήταν ζωντανή ή όχι.

Από τον αριθμό της πινακίδας της μοτοσικλέτας, η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον έναν από τους δύο άνδρες. Οι δύο άνδρες θεωρείται ότι χτύπησαν τη γάτα μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της και σταμάτησε να κινείται και μετά της πέρασαν το σχοινί από το λαιμό και την έδεσαν από τη μηχανή.

Η Αστυνομία, πάντως, θεωρεί ότι ο άνδρας πάσχει από ψυχική ασθένεια και δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση. Την ίδια ώρα, ο συνεργός του αναζητείται ακόμα.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν η γάτα επέζησε, αλλά θεωρείται απίθανο. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: DailyMail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ