Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για τον θάνατο 88χρονης έπειτα από ληστεία -BINTEO

Την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Σητείας άφησε μια ηλικιωμένη που είχε πέσει θύμα άγριας ληστείας μέσα στο σπίτι τη. Οι δράστες τη χτύπησαν και την έδεσαν για να της αρπάξουν τις εισπράξεις του πρατηρίου υγρών καυσίμων που διατηρεί.

Όταν η 88χρονη ιδιοκτήτρια βενζινάδικου ήρθε αντιμέτωπη με τους δύο αδίστακτους κουκουλοφόρους ληστές προσπάθησε να αντισταθεί. Το πλήρωσε όμως με την ίδια της τη ζωή. Τη βασάνισαν για να τους πει πού έχει κρυμμένα τα χρήματα, με αποτέλεσμα 24 ώρες μετά να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Η ανιψιά του θύματος περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου την εισβολή των ληστών στο σπίτι της ηλικιωμένης, στο χωριό Ζήρος της Σητείας: “Αυτή αντιστάθηκε είτε με τα χέρια, με τα πόδια, δεν ξέρω πώς. Της έδωσαν μόνο μία μπουνιά στο κεφάλι, της δέσανε το στόμα, τα χέρια και τα πόδια και φύγανε. Αυτή έβγαλε από το στόμα το πανί και έλυσε με τα δόντια τα χέρια της… Τη σήκωσαν από το κρεβάτι,. Τους ρώτησε ποιοι ήτανε. Φορούσαν κουκούλες, και λέει ‘θέλουμε τα λεφτά σου’. Τους είπε ότι δεν έχει λεφτά και αυτοί λένε ‘όχι έχεις λεφτά, πες μας πού έχεις τα λεφτά'”.

Το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ