• Είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα

  9:45 πμ, Τρίτη 17 Ιουλ 2012 9:45 πμ, Τρίτη 17 Ιουλ 2012

  Συνελήφθησαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δράστες των διαρρήξεων αυτοκινήτων που είχαν σημειωθεί στους χώρους στάθμευσης των αρχαιολογικών χώρων της Μεσαράς το τελευταίο τρίμηνο.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειτια για έναν Παλαιστίνιο και έναν Αλγερινό οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας από τους άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς και του αστυνομικού τμήματος Μοιρών που διενεργεί την προανάκριση. Οι δύο δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ομολογούν τις πράξεις τους ωστόσο πιάστηκαν ουσιαστικά επί το έργο!

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαρρήξεις των αυτοκινήτων των τουριστών στους χώρους στάθμευσης των αρχαιολογικών χώρων Γόρτυνας και Φαιστού είχαν γίνει....μάστιγα στην περιοχή της Μεσαράς και είχαν προκαλέσει πονοκέφαλο στις διωκτικές αρχές που είχαν φροντίσει να βγάλουν ακόμα και ειδικές υπηρεσίες στους χώρους αυτούς μέχρι να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους ποντικούς που εξέθεταν τη χώρα μας στους ξένους επισκέπτες.

  Οι ποντικοί των αυτοκινήτων είχαν αδυναμία στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα των τουριστών που άρπαζαν από μέσα προσωπικά αντικείμενα, φωτογραφικές μηχανές, λάπ τοπ ακόμα και ρούχα.

  Πηγή: prismanews.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα