Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στον πάτο της λίμνης – Τα “καυτά” ερωτήματα και τα θολά σημεία

Στοιχεία που θα ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της 35χρονης βιολόγου, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης στον πάτο της λίμνης Στράτου, αναζητούν οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου και οι ειδικοί επιστήμονες που συνδράμουν στις έρευνες προσπαθούν να βρουν απαντήσεις σε “καυτά” ερωτήματα.

Η 35χρονη επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή της κάνοντας “βουτιά” θανάτου στα παγωμένα νερά της λίμνης και γιατί; Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ο θάνατος της βιολόγου επήλθε από πνιγμό.

Υπάρχουν αρκετά θολά σημεία γύρω από την υπόθεση τα οποία θα πρέπει να διευκρινιστούν. Στο σημείο της πτώσης δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος φρεναρίσματος. Όπως εκτιμούν οι Αρχές, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα έπεσε με ταχύτητα στον γκρεμό από ύψος 110 μέτρων. Το πιθανότερο θα ήταν να μην έχει καμία γρατζουνιά όταν ανασύρθηκε από τον βυθό της λίμνης. Αντίθετα, όσοι το είδαν διαπίστωσαν ότι είχε αρκετά χτυπήματα.

Άλλο ερώτημα είναι γιατί το όχημα προσέκρουσε με την πλευρά του συνοδηγού στο πρώτο από τα τρία βραχώδη διαζώματα του γκρεμού; Εάν όντως η 35χρονη δεν πάτησε φρένο και το αυτοκίνητο βούτηξε με ταχύτητα στο κενό, θα έπρεπε να πέσει κατευθείαν στη λίμνη. Το όχημα της 35χρονης έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Αγρινίου και αναμένεται να εξεταστεί από πραγματογνώμονα.

Την ίδια ώρα η οικογένεια της 35χρονης αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. “Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κακό στον εαυτό της. Ήταν ένα χαρούμενο πλάσμα, μία καταπληκτική κοπέλα με φιλοζωική δράση. Δίδασκε στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, περιποιούνταν ιδιαίτερα τον εαυτό της και είχε πίστη στον Θεό” αναφέρουν συγγενείς της άτυχης γυναίκας, σημειώνοντας ότι ήταν ευτυχισμένη στον γάμος της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία έχει στα χέρια της κάποια στοιχεία και μαρτυρίες, από τα οποία προκύπτει πως λίγο πριν πάψει να δίνει σημεία ζωής, η βιολόγος ήταν σε πολύ κακή ψυχική κατάσταση.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ