Ακριβά θα πληρώσουν τον… τσακωμό με τον γείτονα

Με χρηματική ποινή 15.000 ευρώ ο καθένας καταδικάστηκε ένα ζευγάρι και συγγενής τους από το Βόλο για την εξύβριση γείτονά τους.

Πρέπει να «πόνεσαν» πολύ στην …τσέπη, ένα ζευγάρι και ένας συγγενής τους, μετά την ανακοίνωση της ποινής του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, διότι έβρισαν ηλικιωμένο γείτονά τους, με τον οποίο έχουν χρόνιες διαφορές. Στους τρεις κατηγορούμενους επιβλήθηκε χρηματική ποινή 15.000 € στον καθένα!

Στη δίκη που έγινε την Τετάρτη, κατηγορούνταν τρία άτομα, και συγκεκριμένα ένας άνδρας 52χρονών, η 46χρονη σύζυγος του και ο 52χρονος συγγενής τους, για εξύβριση σε βάρος του 75χρονου γείτονα τους. Το ζευγάρι με τον 75χρονο διαμένουν σε διπλοκατοικία στο Βόλο και εδώ και χρόνια, για διάφορες αιτίες έχουν επιδοθεί σε “αγώνα” αλληλοκατηγοριών, αντιπαραθέσεων και μηνύσεων.

Η εξύβριση σύμφωνα με το κατηγορητήριο έγινε στις 20 Μαΐου 2016 έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου σε περιοχή του Βόλου. Χθες στο δικαστήριο, οι δύο κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν μέσω πληρεξουσίου συνηγόρου, ενώ η 46χρονη κάθισε στο εδώλιο, παραδεχόμενη ότι έχουν εδώ και χρόνια κόντρα με τον γείτονα τους. Ο 75χρονος στην κατάθεση του ενώπιον των δικαστών, ανέφερε πως τον εξύβρισαν χρησιμοποιώντας χυδαία λόγια και ζήτησε την τιμωρία τους.

Το Δικαστήριο τελικά τους καταδίκασε σε χρηματική ποινή 15.000 € τον καθένα, με δικαίωμα άσκησης έφεσης, που τελικά κατέθεσε η γυναίκα και αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή: magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ