• Γιατρός και γιαγιά να σου πετύχουν

  10:47 πμ, Σαββατο 14 Ιουλ 2012 10:47 πμ, Σαββατο 14 Ιουλ 2012

  Μια απίστευτη ταλαιπωρία βιώνει μια 30χρονη κοπέλα, η οποία μέσα σε 10 ημέρες βρέθηκε για δεύτερη φορά στο χειρουργικό τραπέζι του Νοσοκομείου της Σάμου.

  Η

  κοπέλα ίχε υποβληθεί σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και στη συνέχεια εμφάνισε μετεγχειρητική κήλη. Χθες το πρωί και ενώ είχε υποβληθεί σε προεγχειρητική προετοιμασία για την εγχείρηση κήλης, ο γιατρός αρνήθηκε να την χειρουργήσει επικαλούμενος ότι δέχθηκε απειλές από το οικογενειακό της περιβάλλον.

  Σύμφωνα με το i-samos.gr, την ώρα που η κοπέλα βρισκόταν ήδη στο χειρουργείο, κατά την είσοδο του χειρουργού, που θα προχωρούσε στη δεύτερη επέμβαση, η 75χρονη γιαγιά της κοπέλας απευθύνθηκε στον γιαρό λεγοντάς του: «Κακομοίρη μου πρόσεχε το κορίτσι μας γιατί αν πάθει κάτι θα σε κάψω». Τότε ο γιατρός αποφάσισε να ''πετάξει'' την κοπέλα έξω από το χειρουργείο λέγοντας ότι φοβάται να κάνει την εγχείρηση!

  Οι συγγενείς επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου ζητώντας να καλέσει άλλο γιατρό να κάνει την επέμβαση. Ούτε ο άλλος γιατρός όμως δέχθηκε να την χειρουργήσει με αποτέλεσμα η διοίκηση του νοσοκομείου να καλέσει τους γιατρούς να δώσουν εξηγήσεις.

  Τελικά η 30χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα αναζητήσει άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα για να χειρουργηθεί. Οι συγγενείς πρόκειται για δεύτερη φορά να επισκεφθούν τον εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα