Νέα στοιχεία για τον δράστη της δολοφονίας του 52χρονου στην Καλλιθέα – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Την άκρη του νήματος της στυγερής δολοφονίας του 52χρονου ιδιοκτήτη της χαρτοπαικτικής λέσχης στην Καλλιθέα προσπαθούν να εντοπίσουν οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

Ο 52χρονος δεν πρόλαβε να κάνει παρά μερικά βήματα βγαίνοντας από το αυτοκίνητο του, όταν ένας άνδρας που του είχε στήσει ενέδρα θανάτου άνοιξε πυρ σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι ο δράστης τη στιγμή που πυροβολεί εναντίον του 52χρονου κρατά στο αριστερό χέρι μία ομπρέλα. Όπως εκτιμούν μέσα σε αυτήν είχε κρύψει το πιστόλι όση ώρα περίμενε να εμφανιστεί το θύμα του έξω από τη λέσχη. Την ίδια ώρα, οι έρευνες φαίνεται ότι έχουν στραφεί προς τους πελάτες της λέσχης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δολοφόνος του 52χρονου να είναι ένας από τους πελάτες της λέσχης, ο οποίος έχασε μεγάλα χρηματικά ποσά.

“Πρόκειται για ένα σενάριο που ίσως να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς μέχρι στιγμής προφανές κίνητρο δεν έχουμε, ενώ παράλληλα το θύμα δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κάποιο σοβαρό αδίκημα, παρά μόνο για παραβάσεις του υγειονομικού κώδικα και του νόμου περί παιγνίων”, ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στην Espresso.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ