Επιστολή του Νίκου Μαυρίκου για την απαγωγή του: Τι είπε στους αστυνομικούς

Με επιστολή του, λίγο μετά την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Αστυνομία για τον χειρισμό της υπόθεσης της αρπαγής του, καθώς και στους ανθρώπους του περιβάλλοντος του. εκφράζει ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος.

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτού του τόσο δύσκολου εγχειρήματος», αναφέρει στην επιστολή του προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο 51χρονος επιχειρηματίας, χωρίς να αναφερθεί σε κάτι ιδιαίτερο για την περιπέτειά του και κάνει λόγο για «δύσκολη κατάσταση», που βρέθηκε η ζωή του.

Συγκεκριμένα, η επιστολή προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει:

«Σήμερα 4 του μήνα Γενάρη του 2019, είχε αίσιο τέλος η δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ζωή μου , η οικογένειά μου και οι κοντινοί μου άνθρωποι .

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτού του τόσο δύσκολου εγχειρήματος.

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΛ.ΑΣ. (Ελληνική Αστυνομία) στο σύνολο της αλλά και τα επί μέρους καθ’ όλα τμήματα και τους προϊσταμένους αυτών .

Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους κοντινούς η απλούς γνωστούς στην τόσο καταλυτική βοήθειά τους”.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ