Μπακογιάννης στον Realfm 97,8: Έκκληση για χρήση αλυσίδων από όσους κινούνται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

“Η Περιφέρεια μας είναι στην καρδιά της Ελλάδος και είμαστε στην καρδιά αυτού του κύματος κακοκαιρίας, χιονίζει εδώ και αρκετές μέρες” είπε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 και τους Άκη Παυλόπουλο και Ελισάβετ Σαλαμάρα.

“Αξιοποιήσαμε αυτό το παράθυρο ευκαιρίας που είχαμε χθες το βράδυ όταν είχαμε μία μικρή ύφεση στα καιρικά φαινόμενα και καταφέραμε όχι μόνο να καθαρίσουμε τους δρόμους αλλά και να ρίξουμε αλάτι παντού και να μας βρει το ξημέρωμα όσο γίνεται πιο έτοιμους. Αυτή τη στιγμή δεκάδες μηχανήματα της Περιφέρειας αλλά και μισθωμένα επιχειρούν σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο. Επικεντρωνόμαστε στα κομβικά σημεία αλλά και στις κεντρικές αρτηρίες” σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε:

“Έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στα φορτηγά στο πιο μεγάλο κομμάτι του οδικού μας δικτύου. Θερμή παράκληση προς όλους όσους κινούνται, εάν πρέπει να κινηθούν στην Περιφέρεια μας και δεν μπορούν να αποφύγουν μία άσκοπη μετακίνηση, να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ