Σοκάρουν οι καταγγελίες από συμφοιτήτριες της Ελένης: Την είχαν βιάσει και βιντεοσκοπήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελένη Τοπαλούδη σύμφωνα με φίλες της είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν έναν χρόνο. Απευθύνθηκε στην αστυνομία αλλά την απέτρεψαν από το να καταγγείλει το περιστατικό. Αυτή είναι η καταγγελία που έκαναν συμφοιτήτριες της άτυχης Ελένης στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, η κοπέλα μια εβδομάδα μετά τον βιασμό είχε απευθυνθεί στην αστυνομία προκειμένου να υποβάλλει μήνυση, ωστόσο οι αστυνομικοί φέρονται να την απέτρεψαν.

Μετά από αυτό που της συνέβη της δημιουργήθηκε έντονη φοβία.

Μάλιστα, η κοπέλα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ είχε ζητήσει ψυχολογική στήριξη.

Τον ομαδικό βιασμό επιβεβαίωσε κι άλλη φίλη της Ελένης με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μου είπε ότι είχε υποστεί βιασμό από τρία άτομα. Πέρυσι. Μου είχε πει ότι ντρεπόταν γι’ αυτό και γι’ αυτό είχε κόψει τα μαλλιά της» είπε μεταξύ άλλων η δεύτερη φίλη της.

Δείτε το Βίντεο της καταγγελίας :

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια, περιμένω από τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της» είπε ο πατέρας του Έλληνα κατηγορούμενου, μιλώντας στην εκπομπή Μαζί σου. Ο πατέρας του 21χρονου δήλωσε επίσης ότι δεν δέχτηκε καμία κλήση από το παιδί του τη μοιραία νύχτα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ζωντανή με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που θα ήταν δυνητικά θανάσιμες, αν δεν επερχόταν ο πνιγμός.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα τα τραύματα που έφερε η κοπέλα θα προκαλούσαν δυνητικά τον θάνατό της αν δεν μεσολαβούσε ο μηχανισμός του πνιγμού. Αυτό σημαίνει ότι η Ελένη Τοπαλούδη θα υπέκυπτε πιθανότατα στα τραύματά της ακόμα κι αν δεν την πετούσαν στη θάλασσα, δύο ολόκληρες ώρες μετά την κακοποίηση της.

Ακόμη, επισημάνθηκε ότι ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός την είχαν πάρει το βράδυ της δολοφονίας από το σπίτι της και την είχαν μεταφέρει σε εξοχική κατοικία.

Ακόμη έγινε σαφές πως στην απολογία του 19χρονου φαίνεται πως η Ελένη Τοπαλούδη εξαναγκάστηκε σε πράξεις χωρίς τη θέληση του, ανέφερε ο πλοίαρχος και Διευθυντής Ασφαλείας και προστασίας θαλάσσιων συνόρων Ιωάννης Τζαμουράνης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη Τύπου, βρέθηκαν πολλά αντικείμενα στη θάλασσα, καθώς και ρούχα της κοπέλας, ενώ στο εξοχικό βρέθηκε βάση ηλεκτρικού σίδερου, που είναι ίδια με το σίδερο που βρέθηκε στη θάλασσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού, το πτώμα της φοιτήτριας δεν βρέθηκε δεμένο στα πόδια όπως ανάφερε ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας αλλά δέθηκε στη συνέχεια από ειδικά εκπαιδευμένους δύτες προκειμένου να ανασυρθεί η σορός.

Κλιμάκιο του εγκληματολογικού έκανε εκτεταμένη έρευνα και στην κατοικία και βρέθηκε πλήθος στοιχείων dna και πλήθος κηλίδων αίματος, που θα εξεταστεί εργαστηριακά, ενώ βρέθηκε επίσης και το λευκό όχημα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ