Αναστάτωση στην παιδιατρική κλινική που νοσηλεύεται το 4χρονο παιδί – αγρίμι

Ακόμη και μέσα στο προστατευμένο περιβάλλον του νοσοκομείου Βόλου συνεχίζονται τα βάσανα για το 4χρονο παιδί- αγρίμι που εντοπίστηκε να μεγαλώνει σε ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον και άθλιες συνθήκες διαβίωσης, σε ένα σπίτι μισογκρεμισμένο.

Το 4χρονο παιδάκι εισήχθη με εντολή Εισαγγελέα την περασμένη Παρασκευή στην παιδιατρική κλινική προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να αποφασιστεί η αφαίρεση ή μη της επιμέλειάς του από τους γονείς του και η ένταξή του σε κάποια δομή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Ταχυδρόμος”, το Σάββατο μετέβη στο νοσοκομείο ο πατέρας του παιδιού και μπήκε στο δωμάτιο που νοσηλεύεται το παιδί, το οποίο συνοδευόταν από την μητέρα του.

Ξαφνικά, όλη η πτέρυγα της παιδιατρικής κλινικής σηκώθηκε στο πόδι από τη φασαρία και τα κλάματα του μικρού παιδιού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκε ένας θόρυβος και μετά τα κλάματα του παιδιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας φέρεται να κινήθηκε εναντίον του παιδιού. Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι το χτύπησε επειδή δάγκωσε τη μητέρα του.

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και οι νοσηλεύτριες της κλινικής αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία. Αστυνομικοί απομάκρυναν τον πατέρα και τη μητέρα του 4χρονου αλλά δεν προχώρησαν σε συλλήψεις καθώς δεν καταγγέλθηκε σωματική βία σε βάρος του παιδιού.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ