Ζώδια: Τα θετικά αστρολογικά σημάδια για τον Δεκέμβριο

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

Και φθάσαμε, λοιπόν, στον τελευταίο μήνα της χρονιάς του 2018. Η Αυλαία πέφτει. Ας μελετήσουμε σήμερα, στο δικό μας, εναλλακτικό στυλ, τα θετικά – αστρολογικώς- σημεία του Δεκεμβρίου 2018!

  • Ήλιος στον Τοξότη: η διέλευση του Ηλίου – έως τις 21/12/2018- γίνεται σ’ ένα ζώδιο «χαράς» (κατά τους Αρχαίους Έλληνες) για τον Ήλιο. Αισιοδοξία, ανοιχτοί πνευματικοί ορίζοντες, διάθεση επέκτασης κι ανανέωσης, φιλοδοξία: αυτές είναι κάποιες έννοιες – κλειδιά για το ζώδιο του Τοξότη, ένα ζώδιο συνυφασμένο, βεβαίως και με το ταξίδι και την ανώτερη γνώση.
  • Ερμής που γυρνά σε φαινομενικά ορθή φορά στις 7/12 στο ζώδιο του Σκορπιού, για ν’ αλλάξει ζωδιακό χώρο και να συνεχίσει την πορεία του στον Τοξότη, από τις 12/12 έως το τέλος της χρονιάς. Στο ζώδιο του Τοξότη ο Ερμής λέμε ότι βρίσκεται σε «αδυναμία». Ωστόσο, η θέση του αυτή παραπέμπει στο Δία, ο οποίος διελαύνει παντοδύναμος στον Τοξότη. Κάτι που μπορεί να δείξει επίταση της αισιοδοξίας και της καλής προαίρεσης, ενώ ευνοεί τη φιλοσοφική ματιά και το «ανοιχτό πνεύμα» στα πράγματα. Αυτό που σίγουρα θα πρέπει ν’ αποφευχθεί είναι μια τάση επιπολαιότητας ή βιασύνης, ενίοτε, όσον αφορά στην κρίση μας απέναντι σε ανθρώπους, καταστάσεις, αποφάσεις, επιλογές. Πιθανή στιγμή ευχάριστης είδησης / εποικοδομητικής ιδέας ή σύμπτωσης ή συνάντησης ή συζήτησης είναι η 21/12/2018, κυρίως για τους γεννημένους στις 30/3, 1/8, 1/12, 2/10, 29/1, 30/5. Σημειωτέον δε, πως μέσα στο μήνα Δεκέμβριο αναμένεται να ξανασυζητηθούν και να κλείσουν οριστικά κάποια ζητήματα που παρέμεναν σε εκκρεμότητα από τον Οκτώβριο / Νοέμβριο του 2018. Οι πρώτες 12 ημέρες του μήνα- πολύ περισσότερο από τις 7/12 έως και τις 12/12- φαντάζουν μάλλον θετικές σ’ επίπεδο επαναδιαπραγμάτευσης / εμπορικής συναλλαγής / συμφωνίας για τους …Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ