Νεκρός 24χρονος για τα μάτια μίας γυναίκας – Η ολέθρια σχέση που βάφτηκε με αίμα

Η στυγερή δολοφονία ενός 24χρονου αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Στο εδώλιο κάθισαν τρία άτομα με καταγωγή από την Αλβανία, μεταξύ των οποίων και μία 24χρονη εκδιδόμενη, η οποία κατηγορείται ότι έσπρωξε τον 22χρονο σύντροφο της να σκοτώσει τον άνθρωπο που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, την κακοποιούσε συστηματικά και την εξωθούσε στην πορνεία από την ηλικία των 15 ετών.

Η γυναίκα αντιμετώπιζε την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην ανθρωποκτονία του 24χρονου ομοεθνούς της. Σύμφωνα με την Espresso, η 24χρονη κατάφερε με όσα υποστήριξε στην απολογία της να πείσει τους δικαστές και τους ενόρκους ότι δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του θύματος, με αποτέλεσμα να αθωωθεί.

Ο 22χρονος σύντροφος της, για τον οποίο το δικαστήριο δέχτηκε ότι κατάφερε τις θανατηφόρες μαχαιριές στο θύμα, δεν ήταν καν στη δικαστική αίθουσα καθώς διαφεύγει της σύλληψης. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 24χρονου ήταν εκεί όταν ανακοινώθηκαν οι ποινές τους, οι οποίες ήταν δύο χρόνια με αναστολή.

Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται στις 5:20 το πρωί της 28ης Μαΐου του 2017, όταν ένας περαστικός αντίκρισε έναν αιμόφυρτο άνδρα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Ιππολύτου.

Στις προανακριτικές καταθέσεις της η 24χρονη, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση το θύμα, παραδέχτηκε ότι μερικές μέρες πριν από τη δολοφονία είχε διαπληκτιστεί μαζί του, επειδή ανακάλυψε πως εκείνη επικοινωνούσε μέσω μηνυμάτων με τον 22χρονο συμπατριώτη της.

“Τον αγαπούσα, αλλά με χτυπούσε”, ανέφερε απολογούμενη η 24χρονη. Ο συνήγορος της δήλωσε: “Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η πελάτισσά μου θεωρητικά είχε ένα κίνητρο εναντίον του θύματος, λόγω της προγενέστερης συμπεριφοράς του σε βάρος της. Εντούτοις, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου δεν αποδείχθηκε καμία συμπεριφορά από την κατηγορούμενη η οποία να οδηγούσε σε πρόκληση αποφάσεως στους συγκατηγορούμενους της για να τελέσουν την πράξη που τους αποδόθηκε, είτε της ανθρωποκτονίας, είτε της επικίνδυνης σωματικής βλάβης”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ