Πρόεδρος Ομοσπονδίας Οικοδόμων: Στόχος της κυβέρνησης είναι να μπει χωροφύλακας στα συνδικάτα

«Έχουμε εύλογη ανησυχία γιατί έχει στοχοποιηθεί η ομοσπονδία οικοδόμων. Φαίνεται ότι ενοχλούμε, δεν είμαστε ήσυχα παιδιά. Τελικός στόχος της κυβέρνησης είναι να μπει ο χωροφύλακας στα συνδικάτα, να μπουν εμπόδια στους αγώνες ή να γίνονται οι αγώνες σε ένα βολικό πλαίσιο», δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδος Γιάννης Τασιούλας.

«Η πολιτική ηγεσία στις αρχές του χρόνου ψήφισε έναν απεργοκτόνο νόμο που περιορίζει το δικαίωμα της απεργίας και ανάβει το πράσινο φως να ξεδιπλωθεί ένας τέτοιος αντιδραστικός σχεδιασμός. Έχουμε μεγάλη ανησυχία για το πως ξεδιπλώνεται αυτός ο σχεδιασμός από διάφορους μηχανισμούς και η κυβέρνηση έχει την ευθύνη», πρόσθεσε ο κ. Τασιούλας τονίζοντας ότι «οι ασφαλίτες δεν περιορίζονταν μόνο στις συγκεντρώσεις, τους έχουμε βρει στα γραφεία μας. Έρχονται στις συνελεύσεις των συνδικάτων».

Παράλληλα, ο κ. Τασιούλας υπογράμμισε: «Πάλι καλά που η ΕΛ.ΑΣ παραδέχθηκε ότι ήταν εκεί ασφαλίτης και δεν ήταν φαντομάς. Καταλάβαμε στη συνέχεια ότι ήταν ασφαλίτης, έβγαλε από το τσαντάκι του το όπλο του και το σήκωσε επιδεικνύοντάς το προφανώς για εκφοβισμό. Αν ήταν μόνο αυτό το επεισόδιο θα λέγαμε ότι ήταν κάποιος θερμόαιμος, που τρέχει πιο γρήγορα από τη σκέψη του. Υπάρχει μία συνέχιση και μία κλιμάκωση».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ