3 χρόνια με αναστολή σε Χριστοβασίλη

Ποινή φυλάκισης για τρία έτη ήταν η απόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για τον Γιώργο Χριστοβασίλη για την οφειλή προς το δημόσιο.

Η υπόθεση του Γιώργου Χριστοβασίλη για την οφειλή και μη καταβολή του ποσού των 187.120,36 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο εκδικάστηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Εκεί το παρών έδωσαν ο γιος του προέδρου, Παναγιώτης Χριστοβασίλης, τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιώργος Σουκοβέλος και Φώντας Βρόσγος, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Γκλίναβος, ο υπάλληλος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πότσης, μαζί με τον γιο του, αλλά και ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας, Γιώργος Δάλλας, προκειμένου να τον στηρίξουν.

Η απόφαση που έλαβε το δικαστήριο για τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ποινή φυλάκισης για τρία χρόνια, αλλά με αναστολή λόγω του λευκού ποινικού μητρώου του ισχυρού άνδρα των Ηπειρωτών. Βέβαια, ο Χριστοβασίλης μαζί με το νομικό του σύμβουλο, κ. Βήτα, άσκησαν άμεσα έφεση, ώστε να μειωθεί η ποινή, και πλέον βρίσκονται στην αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Πηγή: gazzetta.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ