Συγκλονίζει ο Μητροπολίτης Ηλείας: Νίκησα τρεις φορές τον καρκίνο

Ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός αποκάλυψε ότι έχει έρθει τρεις φορές αντιμέτωπος με τον καρκίνο, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε επιστημονική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Αμαλιάδα, με θέμα: «Προστάτεψε την υγεία σου και την γονιμότητά σου».

“Είμαι 37 χρόνια Δεσπότης και ζω ακόμη γιατί έκαναν πρόληψη. Αφαίρεσα τους καρκίνους και είμαι σαν να μην έχω εγχειριστεί. Επομένως θέλω να πω ότι εμείς ως Εκκλησία είμαστε κοντά στους γιατρούς και θέλουμε την υγεία των πιστών μας, γι’ αυτό και τους συνιστώ να μην φοβούνται τους γιατρούς”, είπε ο Μητροπολίτης, σημειώνοντας ότι πριν από 20 χρόνια αφαίρεσε τον έναν του νεφρό λόγω καρκίνου και μετά από 14 χρόνια λόγω μετάστασης προχώρησε στην αφαίρεση του ενός του πνεύμονα, ενώ πιο πρόσφατα παρουσιάστηκε και μία νέα μετάσταση στο δεξί του αυτί.

Αναφερόμενος στο θέμα της ημερίδας για την υπογονιμότητα, επεσήμανε ότι είναι πολύ σοβαρό το δημογραφικό πρόβλημα, ωστόσο έδωσε και μία νότα αισιοδοξίας λέγοντας ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να φοβούνται γιατί έχουν καλό DNA και ανέκαθεν βρίσκονται κοντά στον Θεό.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ