ΕΛ.ΑΣ: Αυτοί είναι οι απατεώνες που “έγδυσαν” τον Λευτέρη Πανταζή – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία οι φωτογραφίες των ατόμων που συνελήφθησαν για απάτες σε βάρος πολιτών μεταξύ των οποίων και ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής. Πρόκειται για έναν 60χρονο άνδρα και μια 39χρονη γυναίκα. Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους γίνεται κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός ημεδαπού και μίας αλλοδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν την 3-10-2018 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, κατηγορούμενοι για απάτες σε βάρος πολιτών (σχετ. το από 5-10-2018 Δελτίο Τύπου).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α. ΚΑΛΑΤΖΑΚΗ Ευάγγελο του Δημητρίου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 10-2-1957 στην Κερατέα Αττικής

Β. MBUGUA Salome Gathoni του James και της Julia γεννηθείσα στις 5-8-1979 στην Κένυα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έως 5-12-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690812 και 210-9690813 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ