Μετανιωμένος για την άγρια δολοφονία της 53χρονης Μαρίνας εμφανίστηκε ο κουνιάδος της

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στο Ηράκλειο, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης.

Με σκυμμένο το κεφάλι καθ όλη την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας ισχυριζόταν ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες από την αποτρόπαια πράξη του. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το πως και πόσες μαχαιριές έδωσε στην άτυχη Μαρίνα, δεν ήταν σε θέση να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Δεν θυμάμαι τίποτα δεν ξέρω γιατί το έκανα» έλεγε συνεχώς στους αξιωματικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, ενώ ισχυρίστηκε ότι τόσο εκείνη όσο και τα ανίψια του τα υπεραγαπούσε και ήταν η οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o 60χρονος έβαλε τα κλάματα κατά την κατάθεση του. Ο ίδιος, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δεν είχε ζητήσει δικηγόρο.

Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Στις 11.00 το πρωί στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Μαρίνα , που χθες το πρωί βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του 60χρονου πρώην κουνιάδου της

Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ