Φόβοι για αντίποινα μετά την άγρια δολοφονία στην Κηφισιά – Οι προφητικές αναρτήσεις της 33χρονης

Η άγρια δολοφονία της 33χρονης τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Κηφισιά, αποτελεί ακόμη ένα κεφάλαιο στη βεντέτα μεταξύ των ”σκληρών” της νύχτας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, οι Αρχές εκφράζουν έντονους φόβους για αντίποινα στον κύκλο αίματος που άνοιξε το Μάιο του 2017 και από τότε μετράει ήδη έξι νεκρούς.

Η 33χρονη μητέρα ενός επτάχρονου κοριτσιού, είναι η δεύτερη γυναίκα- θύμα του πολέμου που έχει ξεσπάσει στον κύκλο της νύχτας καθώς ακόμη μία 29χρονη γυναίκα είχε δολοφονηθεί στα Καμίνια το 2009. Τότε, ανάμεσα στους υπόπτους για το συμβόλαιο θανάτου ήταν η ”Κατερίνα Bellamafia” την οποία άγνωστοι είχαν αποπειραθεί να την δολοφονήσουν το 2011.

Το θύμα πάντως ήταν ιδιαίτερα δραστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανιζόταν ως katerina_bellamafia.

Ιδιαίτερα αινιγματική ήταν η ανάρτηση της 33χρονης στο facebook ένα 24ωρο πριν από τη δολοφονία της. “Ο κόσμος είναι χωρισμένος σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που έχουν πρόβλημα και σε αυτούς που είναι το «πρόβλημα»” ανάρτησε η 33χρονη σχολιάζοντας ωστόσο “κάνω δωρεάν ενημέρωση σε αυτούς που έχουν το πρόβλημα. Άμα πιάσουν το μήνυμα έχει καλώς”.

Εξίσου αινιγματική είναι και η ανάρτησή της με μία selfie φωτογραφία “Ο Σώζων Ευατόν …Σωθήτω”. Όπως και αυτή στην οποία γράφει: “Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα, μετά τα ψέματα και στο τέλος οι σφαίρες. Εγώ… Έτσι θα πω καλό μήνα”.

Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν στραφεί στις επαφές της 33χρονης με ανθρώπους της νύχτας και στη σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με ποινικό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τρόπος δολοφονίας της έχει όλα τα στοιχεία του συμβολαίου θανάτου.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ