Βυθίστηκε ιστιοφόρο στο Πόρτο Χέλι

Βυθίστηκε στο Πόρτο Χέλι ιστιοφόρο 23.17 μέτρων. Το σκάφος ήταν εγκαταλελειμμένο χρόνια μέσα στον κόλπο του Πόρτο Χελίου, ενώ όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής θα αναζητηθούν ευθύνες από τους υπαίτιους.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας από την πρώτη μέρα της θητείας του μέσω του Δημ. Λιμεν. Ταμείου προσπάθησε να απομακρύνει το σκάφος, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν οι υπηρεσίες αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ο Δήμαρχος κ. Δ. Σφυρής επικοινώνησε με τον Λιμενάρχη Π. ΧΕΛΙΟΥ κ. Ι. Κωστόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Δημ. Λιμενικού Ταμείου κ.Ι. Ρούσση και τον περ. Σύμβουλο και μέλος της επιτροπής ναυαγίων κ. Γ. Σαρρή ζητώντας την άμεση σύγκλιση της επιτροπής ναυαγίων και τις δέουσες ενέργειες που προβλέπονται από την νομοθεσία.

«Δεν θα επαναληφθούν τα ίδια όπως επί δημαρχίας Καμιζή με το “Sibylla” που στοίχισε στο Λιμ. Ταμείο 25000€ και έμεινε έξι χρόνια βουλιαγμένο πάνω στον αρχαιολογικό χώρο και ανελκύστηκε από εμάς.

Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα στην ανέλκυση και να επιρριφθούν ευθύνες για την καθυστέρηση των χρόνων απομάκρυνσης, όχι μόνο γι αυτό, αλλά και για τα άλλα σκάφη που έχουν καταγραφεί στα λιμάνια ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ και ΕΡΜΙΟΝΗΣ, από το Δημ. Λίμεν. Ταμείο Ερμιονίδας.» δήλωσε ο Δήμαρχος Σφυρής.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ