Ο πατέρας της 20χρονης για τον δράστη της δολοφονίας στα Γιαννιτσά: Έπρεπε να του διαλύσω το κρανίο – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Γιαννιτσά από το άγριο έγκλημα που έγινε στην περιοχή, όταν ένας 38χρονος σκότωσε τη γιαγιά μιας 20χρονης που πολιορκούσε και τραυμάτισε την αδερφή και τον παππού της.

“Του έσπασα το όπλο στο κεφάλι. Έπρεπε να του διαλύσω το κρανίο κανονικά…” είπε ο πατέρας της 20χρονης βγαίνοντας από το γραφείο του Ανακριτή.

“Από αυτά που πάλευαν μέσα μου κέρδισε αυτό τελικά. Να τον αφήσω να ζήσει. Έπρεπε να του βγάλω το κεφάλι”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ο 38χρονος δράστης, με την καραμπίνα στα χέρια και σε κατάσταση αμόκ, πήγε στο σπίτι της 20χρονης και πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τη γιαγιά της που προσπάθησε να την προστατεύσει. Από τα σκάγια τραυματίστηκαν ο παππούς και η αδελφή της. Είχε προηγηθεί καβγάς με τον πατέρα της κοπέλας, ενώ μετά το συμβάν, ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε. Ο πατέρας της 20χρονης και δυο φίλοι του, τον ακολούθησαν και του επιτέθηκαν.

Την ίδια ώρα, ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος σε σοβαρή κατάσταση, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας της 20χρονης και οι φίλοι του αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους από τον ανακριτή.

Η κόρη του που βρέθηκε στο πλευρό του στο δικαστήριο, μίλησε για τις δραματικές στιγμές που βίωσε η οικογένειά της.

“Μόνος του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, μάλλον κατάλαβε τι έκανε αφού και ο ίδιος δεν είχε τα μυαλά στη θέση τους. Δόξα τω Θεώ η αδελφή μου είναι καλά. Είμαστε σοκαρισμένοι, προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να δώσω κουράγιο και εγώ στην μαμά μου, στον μπαμπά μου”, είπε.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ