Πρόεδρος ΠΕΝΕΝ: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, θα κλιμακώσουμε την απεργία – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται για δεύτερο 24ωρο η απεργία των εργαζομένων στη ναυτιλία, με τα πλοία να παραμένουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας και τους εργαζόμενους να προειδοποιούν για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους τις επόμενες μέρες.

Όπως δήλωσε στο «Καλοκαίρι Μαζί στις 7» το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ,και πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης ναυτών εμπορικού ναυτικού,Αντώνης Νταλακογιώργος, «δεν κάνουμε βήμα πίσω, θα συνεχίσουμε τον αγώνα, θα κλιμακώσουμε την απεργία».

Τα Σωματεία της ΠΝΟ είχαν χθες συνέλευση, μετά τη νέα πρόταση που δέχθηκαν από τους εργοδότες τους και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δεύτερη 24ώρη απεργία, απορρίπτοντας την πρόταση και επιμένοντας σε αύξηση της τάξης του 5%.

Σήμερα, νωρίς το μεσημέρι, πρόκειται να συνεδριάσουν εκ νέου, ενώ όπως διευκρίνισε ο Α. Νταλακογιώργος, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με 24ώρες κυλιόμενες απεργίες, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Ο ίδιος τόνισε ότι η απεργία βαίνει καλώς, αφού δεν υπάρχει ούτε συνωστισμός ούτε ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, υπογραμμίζοντας ότι η τροφοδοσία των νησιών πραγματοποιείται κανονικά και χωρίς προβλήματα, χωρίς να επηρεάζεται από την απεργία.

Οι εργαζόμενοι στη ναυτιλία ζητούν αύξηση της τάξης του 5%. Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ