Θρήνος στην Κρήτη για πολύτεκνο πατέρα – Πνίγηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του

Θρήνο σε ένα ολόκληρο χωριό του Λασιθίου προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος ενός πολύτεκνου αγρότη.

Πρόκειται για έναν 62χρονο άνδρα κάτοικο της Παχειάς Άμμου στο Λασίθι ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κολυμπώντας, όπως έγραψε το ekriti.gr.

Λουόμενοι εντόπισαν τον άτυχο 62χρονο να επιπλέει στη θάλασσα. Όσοι βρισκόταν στην περιοχή έσπευσαν να τον ανασύρουν χωρίς όμως o 62χρονος να έχει τις αισθήσεις του. Οι συγχωριανοί του ειδοποίησαν γιατρούς που κατάγονται από την Παχειά Άμμο και ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ.

Επί 25 λεπτά, προσπαθούσαν με μαλάξεις να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη αφού πολλοί ήταν εκείνοι που μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός έσπευσαν στο σημείο όπου συνεχιζόταν οι αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών.

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό από την Ιεράπετρα και μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο γιος του Αντώνης που εργάζεται στην τοπική κοινότητα της Παχειάς Άμμου καθαρίζοντας την παραλία λίγα μέτρα πιο πέρα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άνδρας που ανέσυραν αναίσθητο ήταν ο πατέρας του.

Ειρωνεία της τύχης: Ο 62χρονος Γ.Φ διέμενε λίγα μέτρα από την ακτή εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Το σοκ ήταν μεγάλο για την τοπική κοινωνία της Παχείας Άμμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο άτυχος αγρότης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ