Δικηγόρος συγγενών θυμάτων: Ήρθαν από το εξωτερικό να παντρέψουν την κόρη τους και δυστυχώς είχαν αυτή την τραγική εξέλιξη – ΒΙΝΤΕΟ

“Ανέλαβα να υποστηρίξω τις οικογένειες των τραγικών θυμάτων. Χθες υποβάλαμε την πρώτη μήνυση για δύο από τα θύματα αυτά. Πρόκειται για μια τραγική περίπτωση, ήρθαν οι άνθρωποι από το εξωτερικό να παντρέψουν την κόρη τους το Σάββατο, έγινε ο γάμος και δυστυχώς τη Δευτέρα είχαν αυτή την τραγική εξέλιξη, χάθηκε ο πατέρας και μία φίλη” δήλωσε ο δικηγόρος Αντώνιος Φούσας στον ΑΝΤ1.

“Ήταν στο σπίτι τους, είδαν φωτιές και φλόγες, φιλοξενούσαν και τρεις Αμερικάνους. Αποφάσισαν να φύγει η σύζυγος με το ένα αυτοκίνητο και με τους επισκέπτες. Ο σύζυγος έμεινε πίσω να πάρει το αυτοκίνητο από το γκαράζ και επειδή ήταν αυτόματο και ηλεκτρονικό δεν μπορούσε να ανοίξει. Στην προσπάθεια του να ανοίξει το γκαράζ με το χειροκίνητο σύστημα, ήρθαν οι φλόγες, έφυγε μαζί με τη γειτόνισσα” τόνισε.

“Στρεφόμαστε κατά εκείνων που έχουν την ευθύνη για την πρόληψη των πυρκαγιών και αυτό σημαίνει καθαρισμός δρόμων, οικοπέδων και σημαίνει ανάλογη προετοιμασία και επίσης σύμφωνα με τον νόμο του 2002 ότι εκδίδουν οι αρμόδιοι ένα ειδικό σχέδιο για την περιοχή για να εφαρμοστεί όταν προκύψει τραγικό συμβάν” ανέφερε.

“Καταμηνύουμε τον ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, την Περιφέρεια Αττικής, την Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο Μαραθώνα, τους υπεύθυνους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, τους υπεύθυνους των γραφείων πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας και του Δήμου”

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ