Κλιμάκια “Ράμπο” στην Κρήτη

Αρκετές παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε καταστήματα του Νομού Ηρακλείου το Σαββατοκύριακο, από τους “Ράμπο” που ήρθαν από την Αθήνα σε συνεργασία με τοπικά υπηρεσιακά στελέχη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες αν και υπήρξαν παραβάσεις, φαίνεται πως οι καταστηματάρχες στην πλειοψηφία τους έχουν συμμορφωθεί και τηρούν τους Νόμους.

Τα νούμερα που βεβαιώθηκαν είναι μικρότερα από τα αναμενόμενα και αυτό αποτελεί μια ευχάριστη είδηση.

Οι περιοχές που ελέγχθησαν είναι τόσο στο κέντρο του Ηρακλείου και στην παραλιακή Λεωφόρο αλλά και σε τουριστικές περιοχές όπως Μάλια και Χερσόνησος.

Οι παραβάσεις είχαν κυρίως να κάνουν με τη μη έκδοση αποδείξεων , αλλά σύμφωνα με ανώτερο στέλεχος η πλειοψηφία των επιχειρήσεων ήταν τυπικές στο θέμα αυτό.

Οι έλεγχοι το τελευταίο διάστημα είναι σαρωτικοί και αναμένεται να συνεχιστούν και τον μήνα Αύγουστο.

Άλλωστε ο στόχος για τη φετινή θερινή περίοδο είναι να διενεργηθούν 53.000 προληπτικοί έλεγχοι, δηλαδή περίπου 20.000 παραπάνω από πέρσι.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στο «Επιχειρησιακό Σχέδιο- Αργοσαρωνικός 2».

Πρόκειται για το σχέδιο των θερινών εξορμήσεων των ελεγκτών της ΑΑΔΕ, που σαρώσουν νησιά και λοιπούς τουριστικούς προορισμούς, κραδαίνοντας τον πέλεκυ των «λουκέτων» και των προστίμων, σε όσους επιδίδονται στο… σπορ της φοροδιαφυγής, δηλαδή σε όσους χρησιμοποιούν την ταμειακή μηχανή ως… διακοσμητικό.

Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ