“Πνίγεται” ξανά η Αττική – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει αυτή την ώρα την Αττική. Η ισχυρή καταιγίδα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Δείτε εικόνα από το Μαρκόπουλο

Η Λεωφόρος Μεσογείων στο ύψος του Παπάγου έχει μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο. Όπως μας ενημερώνει αναγνώστης του enikos.gr, το νερό έχει φτάσει το ένα μέτρο, ενώ δύο αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα.

Προβλήματα στις μετακινήσεις αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα και όσοι οδηγοί κινούνται στην Αττική Οδό.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστηςτου enikos.gr, με δυσκολία κινούνται τα οχήματα που βρίσκονται στο ύψος του κόμβου Κηφισίας καθώς η ορατότητα είναι μειωμένη λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν στο ύψος προς Λεωφόρο Μαραθώνος, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr.

Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι στον Γέρακα

Πολλά προβλήματα προκάλεσε στον Γέρακα το ξαφνικό καλοκαιρινό μπουρίνι. Αυτή την ώρα η ισχυρή βροχόπτωση και το χαλάζι που σαρώνει την περιοχή, δημιουργεί δυσκολία στις μετακινήσεις των κατοίκων και των οδηγών.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr , έχει μαυρίσει ο ουρανός της περιοχής, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία, καθώς η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να επιδεικνύουν οι οδηγοί και στην Παλλήνη, καθώς η βροχόπτωσηέχει προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr

Ποτάμια οι δρόμοι στην Αγία Παρασκευή

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στην Αγία Παρασκευή, εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας που πλήττει αυτή την ώρα τα βόρεια προάστια της Αττικής. Μέχρι και κάδοι απορριμμάτων έχουν αναποδογυρίσει και επιπλέουν στον δρόμο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πλημμύρισε η Λεωφόρος Χαλανδρίου στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ