Για τη Μακεδονία, απ’ τη Μακεδονία

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ονομασία των Σκοπίων θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών «Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης», την Δευτέρα 9 Ιουλίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο «Galaxy», στην Καβάλα.

Παράλληλα, θα εξεταστούν οι άρρηκτοι δεσμοί ανάμεσα στη Δημοκρατία και την ανάπτυξη με την σταθερή εξωτερική πολιτική και την ισχυρή δημόσια ασφάλεια, που σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών.

Στην εκδήλωση που έχει ως θέμα: «Εξωτερική Πολιτική και Δημόσια Ασφάλεια: Πυλώνες Δημοκρατίας και Ανάπτυξης», θα μιλήσουν:

  • Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα αναφερθεί σε θέματα Δικαιοσύνης και Θεσμών σε σχέση με την δημόσια ασφάλεια

  • Ο Τομεάρχης Άμυνας, πρών Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας, που θα μιλήσει για το θέμα της ασφάλειας

  • Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος μέσα από την διπλωματική του εμπειρία και την θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο, θα αναλύσει ποια είναι και πως επιτυγχάνεται μία πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική

  • Ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος με την εμπειρία του από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα μεταφέρει τις δικές του απόψεις και προτάσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Χατζηεμμανουήλ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕ.ΑΣ.Μ. κ. Γιάννης Παπαγεωργίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ