Τα “λερωμένα” λεφτά έτρεψαν σε φυγή τον ληστή-γκάνγκστερ με την βαριοπούλα και το όπλο στον Άλιμο – Γιατί “φωνάζουν” οι αστυνομικοί

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή στο Άλιμο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης ο επικίνδυνος κακοποιός, για τον οποίο η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, έφτασε έξω από κατάστημα οπτικών στη συμβολή των οδών Ομήρου και Ιωνίας καθώς εκεί υπάρχει ΑΤΜ λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης.

Όταν στο σημείο βρέθηκαν οι υπάλληλοι χρηματαποστολής για τον ανεφοδιασμό του ο κακοποιός φορώντας κράνος και κρατώντας πιστόλι προσπάθησε να μπει στο μαγαζί. Όμως οι υπάλληλοι είχαν κλείσει την πόρτα και τότε ο επίδοξος ληστής προσπάθησε να σπάσει τη τζαμαρία με μια βαριοπούλα. Τελικά δεν τα κατάφερε και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό με τους υπεύθυνους της χρηματαποστολής να πατούν τον μηχανισμό εκτόξευσης χρώματος καταστρέφοντας τα χρήματα.

Ο κακοποιός βλέποντας ότι δεν μπορούσε να πάρει τα χρήματα επιβιβάστηκε στην κλεμμένη μοτοσικλέτα με την οποία είχε φτάσει στο σημείο και μερικά μέτρα παρακάτω ακινητοποίησε διερχόμενο αυτοκίνητο σχολής οδηγών το οποίο άρπαξε και διέφυγε.

Στον Άγιο Δημήτριο όμως αποβιβάστηκε από το συγκεκριμένο όχημα και έκλεψε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε και αναζητείται.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης, μιλώντας στο enikos.gr ανέφερε μεταξύ άλλων πως αυξάνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς, οι επιθέσεις σε χρηματαποστολές.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Γιώργου Καλιακμάνη:

“Όπως έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές οι ένοπλες ληστείες σε τράπεζες αλλά και σε χρηματαποστολές είχαν μειωθεί αισθητά λόγω της δραστηριότητας της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), με την αποδήμηση αυτής φαίνεται ότι αμυδρά αρχίζουν ξανά να κάνουν την εμφάνιση τους. Φυσικά μετά την τελευταία εξαγγελία για μόνο 230 θέσεις αστυνομικών που θα προσβληθούν το 2018 δεν είναι δυνατόν όχι μόνο να ενδυναμωθεί η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αλλά γενικότερα να υπάρξει και να λειτουργήσει η Ελληνική Αστυνομία. Ας φροντίσουν λοιπόν να κάνουν προσλήψεις ικανού αριθμού αστυνομικών για να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας αλλά και να λειτουργήσει η αστυνομία αποτελεσματικά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ