Στον αέρα τα Βενιζέλεια

Άμεσος είναι ο κίνδυνος διακοπής κάθε αθλητικής δραστηριότητας, αλλά και ακύρωσης των Βενιζέλειων αγώνων, εάν η ΔΕΗ επιμείνει στην άμεση διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Εθνικό στάδιο Χανίων.

Ο λόγος είναι μια οφειλή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων προς την επιχείρηση της τάξης των 80.000 ευρώ.

Όμως ήδη το ΕΑΚ έδωσε στην ΔΕΗ ως έναντι 18.000 ευρώ και όπως εξηγεί στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του ΕΑΚ κ. Ιπποκράτης Μανιουδάκης :

«Υπάρχει μια οφειλή στην ΔΕΗ της τάξης των 80.000 ευρώ περίπου. Προ ημερών και μετά από τρείς μήνες που είχαν παγώσει τα πάντα λόγω εκλογών, μας ήρθε η πρώτη εκταμίευση της επιχορήγησης. Από αυτή δώσαμε ένα αναλογικά μεγάλο ποσό του ύψους των 18.000 στην ΔΕΗ.

Περιμένουμε τις επόμενες εκταμιεύσεις για να εξοφλήσουμε και το υπόλοιπο χρέος, αλλά παρόλα αυτά η ΔΕΗ επιμένει να κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα.

Όπως γίνεται κατανοητό, σε αυτή την περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ των οποίων και των «Βενιζέλειων» αγώνων που γίνονται την Τετάρτη 4 Ιουλίου».

Όπως επεσήμανε ο κ. Μανιουδάκης παρά τις εκκλήσεις και τις διαβεβαιώσεις πως τα υπόλοιπα χρήματα θα καταβληθούν αμέσως μόλις εκταμιευθούν οι επιχορηγήσεις της ΓΓΑ προς το ΕΑΚ, οι αρμόδιοι επιμένουν στην άμεση διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Και βέβαια – για πολλοστή φορά – με τον τρόπο αυτό η ΔΕΗ αποδεικνύει στην πράξη πως έχει απωλέσει τον χαρακτήρα της «κοινής ωφελείας» και λειτουργεί ως μια οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση που αποσκοπεί στην κερδοφορία και μόνο. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ