Με δάκρυα στα μάτια μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον κόσμο του Παναθηναϊκού – 500 Μηχανές έξω από το Α’ Νεκροταφείο – ΦΩΤΟ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά την Μητρόπολη Αθηνών ακολούθησαν την σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου μέχρι την τελευταία του κατοικία στο Α’ νεκροταφείο.

Συγκεκριμένα, την οικογένεια Γιαννακόπουλου ακολούθησαν 500 μηχανές, με τον κόσμο να σέβεται την επιθυμία των συγγενών του εμβληματικού παράγοντα και να μην μπαίνει στο νεκροταφείο.

Αφού φώναξαν τη λέξη «Αθάνατος» για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, οι οπαδοί συνομίλησαν με τον συγκινημένο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και παρέμειναν έξω από το νεκροταφείο, κατά τη διάρκεια της κηδείας, όπως ακριβώς τους είχε ζητηθεί.

Εμφανώς φορτισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά την έξοδό του από το Α’ νεκροταφείο πήγε προς τους οπαδούς της ομάδας των πράσινων και τους είπε πως εκείνοι ήταν που έδιναν δύναμη στον εμβληματικό παράγοντα του συλλόγου, λέγοντας τους παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Σε μια άκρως συγκινητική στιγμή και με δάκρυα στα μάτια ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, ανέφερε στον κόσμο που μαζεύτηκε να πει το τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Σας αγαπούσε τόσο πολύ. Εσείς του δίνατε δύναμη. Πραγματικά σας αγαπούσε και τον αγαπούσατε πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό που κάνατε».

Δείτε φωτογραφίες από τη μηχανοκίνητη πορεία:

Πηγή: filathlos.gr /ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ