Βίντεο-Ντοκουμέντο από τη δράση της γεωργιανής σπείρας που ρημάζει τα σπίτια

Με κλειδί πασπαρτού, δύο μέλη της Γεωργιανής μαφίας διαρρηκτών, ανοίγουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, την θωρακισμένη πόρτα διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας στις 14 Μαΐου. Η ΕΡΤ έφερε στο φως βίντεο από τη δράση τους. Όπως φαίνεται στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας , ο ένας από τους διαρρήκτες συχνά πηγαινοέρχεται και κοιτάζει από το ματάκι της πόρτας, μήπως εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, και τους χαλάσει τη δουλειά.

Χωρίς να βιάζονται ψάχνουν, όλα τα δωμάτια και αρπάζουν ότι πολύτιμο βρίσκουν. Τις κινήσεις τους βλέπει σε ζωντανή σύνδεση από τον υπολογιστή της, στο κατάστημα του επιχειρηματία η υπάλληλός του, η οποία ενημερώνει την αστυνομία.

Όμως οι διαρρήκτες έμειναν ελάχιστα λεπτά στο διαμέρισμα και όταν έφτασε η αστυνομία ήταν ήδη αργά. Οι δύο νεαροί, αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα, τα οποία τοποθέτησαν σε σακίδιο πλάτης που επίσης έκλεψαν από τον ιδιοκτήτη.

Η Ασφάλεια έφτασε στα ίχνη της σπείρας μετά την σύλληψη επιχειρησιακών μελών, πρώτα στην περιοχή του Παπάγου και αργότερα στην Κυψέλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ