• Το είπε, το πήρε πίσω και τώρα ομολόγησε ξανά ότι σκηνοθέτησε την απόπειρα βιασμού της

  10:55 πμ, Πέμπτη 19 Απρ 2018 10:55 πμ, Πέμπτη 19 Απρ 2018

  Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σκηνοθετήσει την απόπειρα βιασμού της περιέγραψε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών η 25χρονη κοπέλα, που πριν από μία εβδομάδα κατήγγειλε ότι ένας άνδρας της επιτέθηκε στην περιοχή του Γκύζη.

  "Τον τελευταίο ένα χρόνο αντιμετωπίζω σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και κατ’ επέκταση αυτό έχει οδηγήσει σε συχνές εντάσεις με το φίλο μου, με τον οποίο διατηρούμε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχω απομακρυνθεί από το οικογενειακό μου περιβάλλον και μένουμε μαζί στο Περιστέρι και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε τον Μάιο του τρέχοντος έτους", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομολογία της, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

  Στη συνέχεια της κατάθεσής της στάθηκε στους λόγους που αποφάσισε να κάνει κάτι άμεσα για να ακυρώσει το γάμο της, γεγονός που της είχε αρνηθεί ο τότε μέλλων σύζυγός της.

  "Αυτή ήταν μία απόφαση που την πήρα με δυσκολία λόγω της ηλικίας μου και στην πορεία άρχισα να τη σκέφτομαι ακόμη περισσότερο. Συνεπώς, έπειτα από συζητήσεις, οι οποίες δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εμένα σχετικά με την ακύρωση του γάμου μας τουλάχιστον προσωρινά, αποφάσισα να προβώ σε ενέργεια που θα μου έδινε κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να απομακρυνθώ από τον ίδιο και σταδιακά να επιστρέψω στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Κατόπιν των ανωτέρω, την 11-4-2018 είπα ό,τι είπα στους αστυνομικούς", ανέφερε η 25χρονη στη συμπληρωματική της κατάθεση στους αστυνομικούς, στην οποία παραδέχτηκε πως δεν υπήρξε ποτέ απόπειρα βιασμού.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα από την πρώτη στιγμή που κατήγγειλε το συμβάν για τον υποτιθέμενο "δράκο" -που είπε πως της επιτέθηκε τη στιγμή που έφευγε από τη δουλειά της σε ιδιωτική κλινική- είχε αρνηθεί την εξέτασή της από τον ιατροδικαστή. Η άρνησή της παραξένεψε τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν λόγο εξαρχής για "κενά" στην κατάθεση της. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τα σημάδια σε διάφορα σημεία του σώματός της τα έκανε η ίδια με ένα νυστέρι που πήρε από την κλινική όπου εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου.

  "Χρησιμοποίησα και τον ψυχίατρο, ούτως ώστε μετά το συμβάν να μου δημιουργηθεί μία υποτιθέμενη απέχθεια για τους άνδρες, για να μην μπορώ να παντρευτώ. Ήθελα απλά να μην παντρευτώ", υποστήριξε στους αστυνομικούς που της πήραν συμπληρωματική κατάθεση. "Το έκανα για να γυρίσω στην οικογένειά μου", πρόσθεσε.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα ήταν σε διαρκή διένεξη με το μέλλοντα σύζυγό της το τελευταίο εξάμηνο για τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς της. Η κατάσταση είχε ξεφύγει και η 25χρονη είχε απομακρυνθεί από τους γονείς της το τελευταίο διάστημα, καθώς ήταν αντίθετοι με το γάμο που προγραμμάτιζε τον Μάιο.

  Οι έρευνες

  Πριν από την ομολογία της 25χρονης πως «έστησε» το περιστατικό, οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει τα σκισμένα ρούχα της νεαρής ούτως ώστε να σταλούν στα εγκληματικολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν πιθανά ίχνη ή DNA του υποτιθέμενου δράστη.

  Ωστόσο, από τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν προέκυψε κανένα ίχνος που να καταδεικνύει πως της επιτέθηκε κάποιος άγνωστος άνδρας, καθώς δεν εντοπίστηκε DNA. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών είχαν συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο βιντεοληπτικό υλικό από τους δρόμους γύρω από το σημείο της υποτιθέμενης επίθεσης στην προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις του φερόμενου ως "δράκου", ο οποίος -σύμφωνα με την αρχική καταγγελία της κοπέλας- είχε διαφύγει με μηχανή.

  Εντούτοις από κανένα βίντεο δεν προέκυψε κάποια κίνηση μηχανής, γεγονός που επιβεβαίωσε τους αστυνομικούς που ασχολήθηκαν με την υπόθεση. "Χρειαζόταν κάποιο 'δυνατό' συμβάν για να αποτραβηχτεί από το μέλλοντα σύζυγό της και έτσι έστησε αυτό το περιστατικό κάνοντας μικρές χαρακιές σε διάφορα σημεία του σώματός της. Με αυτόν τον τρόπο πίστεψε πως θα καταφέρει να αναβάλει το γάμο της και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά της", είπαν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές.

  Η νεαρή κοπέλα πάντως μετά την ομολογία της προσπάθησε να αλλάξει και πάλι τα δεδομένα της υπόθεσης, προσλαμβάνοντας δικηγόρο για να υπερασπιστεί πως "δεν άλλαξα την κατάθεσή μου και δεν ήξερα τι υπέγραφα στους αστυνομικούς καθώς ήμουν υπό την επήρεια φαρμάκων που είχα λάβει από το νοσοκομείο". Η δικογραφία της υπόθεσης έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα και πλέον η ίδια -μέσω του συνηγόρου της- θα συνεχίσει να υποστηρίζει πως υπήρξε απόπειρα βιασμού εις βάρος της, με νέα κατάθεση που θέλει να δώσει στους αστυνομικούς.

  "Είχα πάρει φάρμακα και δεν ήξερα τι έλεγα στους αστυνομικούς που μου έδωσαν να υπογράψω τη συγκεκριμένη κατάθεση", φέρεται να υποστηρίζει πλέον η νεαρή κοπέλα.

  Πηγή πληροφοριών: Ελεύθερος Τύπος

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα