Η συγκίνηση του πατέρα του Κούκλατζη για την αφιέρωση της ΑΕΚ: Θα πάρει δύναμη στον αγώνα που κάνει στο κελί

Ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΕΚ και τους παίκτες για την αφιέρωση της νίκης της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης και τόνισε ότι η φανέλα με τις υπογραφές προς το παιδί του θα του δώσει μεγάλη δύναμη μέσα στο κελί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Κούκλατζης στο Live News:

“Με μεγάλη συγκίνηση άκουσα τον Μιχάλη Μπακάκη να αφιερώνουν τη νίκη στα δυο παιδιά τα φυλακισμένα και ιδιαίτερα στον Δημήτρη, που συμβαίνει να είναι οπαδός της ομάδας. Ευχαριστούμε πολύ και την ΠΑΕ και τους ποδοσφαιριστές, γιατί όπως ακούσαμε θα στείλουν μια φανέλα για να τη δώσουμε στο Δημήτρη. Καλό θα ήταν και για το άλλο το παιδί, αν και δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Να ευχαριστήσω και όσους συνετέλεσαν για να γίνει αυτή η ενέργεια της ΠΑΕ και των ποδοσφαιριστών. Είμαι σίγουρος πως όταν πληροφορηθεί όλα αυτά τα γεγονότα, την αφιέρωση της νίκης και την παραλαβή της φανέλας με τις υπογραφές, θα πάρει δύναμη στον αγώνα που κάνει στο κελί.

Είναι για εμάς πολύ σημαντική αυτή η ενέργεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι προς την ΠΑΕ και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όσους μεσολάβησαν. Δεν το κάνουμε για διαφήμιση πως είμαστε ΑΕΚτζήδες. Χρειαζόταν αυτή η ενέργεια για να τον εμψυχώσει περισσότερο. Για να χαρεί και να κάνει μεγαλύτερη υπομονή στο χώρο που βρίσκεται.

Εμείς θα τον δούμε τη Μεγάλη Παρασκευή. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να του τη δώσουμε από κοντά, γιατί δεν δέχονται με φανέλες με λογότυπα. Θα την κρατήσουμε στο σπίτι για να του τη δώσουμε όταν βγει. Θα του το πω αύριο (04/04) που θα μιλήσουμε τηλεφωνικά. Θα τον ενημερώσω για τα αθλητικά και για τη συγκινητική ενέργεια της ΑΕΚ. Θα είναι μια τονωτική ένεση.»

ΠΗΓΗ: Live News

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ