Μεθυσμένη γυναίκα οδηγούσε έχοντας τα παιδιά της στο πορτ – μπαγκάζ

Μία 35χρονη γυναίκα η οποία είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ οδηγούσε έχοντας τα δύο παιδιά της στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, η γυναίκα που παραβίασε τους φωτεινούς σηματοδότες στην Αμφικτυόνων και την Καβάφη στη Λαμία πήγε να πάρει αλκοόλ λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Κυριακής σε μίνι-μάρκετ. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κατάλαβε ότι η γυναίκα ήταν μεθυσμένη και θέτει σε κίνδυνο τα δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία ήταν στον χώρο αποσκευών του μικρού αυτοκινήτου της.

Ο άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία και τότε δόθηκε σήμα προκειμένου να εντοπιστεί το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 35χρονη. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας ακινητοποίησαν το όχημα, στο 117ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς την Αθήνα.

Οι άνδρες της αστυνομίας ζήτησαν στην οδηγό να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Η 35χρονη αρνήθηκε και οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα. Με εντολή του η οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης όπου αναμένεται να υποστεί τις συνέπειες.

Η συνοδηγός που βρισκόταν στο όχημα και τα δύο παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Πηγή πληροφοριών: lamianow.gr, lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ