Υποστράτηγος Μπονώρας: Η σκέψη μου είναι στους συναδέλφους που κρατούνται στην Αδριανούπολη – ΒΙΝΤΕΟ

“Η σκέψη μου είναι στους συναδέλφους που κρατούνται στην Αδριανούπολη, τους εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου, δύναμη και υπομονή, γρήγορα να είναι μαζί μας, είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτούς”, δήλωσε ο διοικητής Υποστράτηγος Δημήτριος Μπονώρας κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής της 16ης Μεραρχίας Πεζικού, όπου υπηρετούν τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που κρατούνται στην Τουρκία.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της 16ης Μεραρχίας Πεζικού πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο “ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ” στο Διδυμότειχο.

Μετά την θρησκευτική τελετή ο παραδίδων διοικητής Υποστράτηγος Δημήτριος Μπονώρας, ο οποίος μετατέθηκε στον Δ’ Κλάδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή του.

Ο παραδίδων διοικητής Υποστράτηγος Δημήτριος Μπονώρας, δήλωσε:

“Αισθάνομαι ιδιαίτερα τιμή και υπερηφάνια που ειχα την τύχη να διοικήσω την 16η Μεραρχία που εσείς την έχετε καταστήσει επίλεκτο σχηματισμό του Ελληνικού Στρατού.

Πρέπει να σας αναγνωρίσω ότι εργαστήκατε σκληρά καταβάλατε άοκνες προσπάθειες πέρα απο την στενή έννοια της επαγγελματικής υποχρέωσης. Σας προτρέπω να τηρείται με πίστη και να εμπνέεστε από τον όρκο μας. Να φυλάξετε ως κόρη οφθαλμού την συναδελφική αλληλεγγύη, η συναδελφικότητα ειναι το πολυτιμότερο αγαθό του στρατιώτη.

Να είστε υπερήφανοι που υπηρετείτε στην 16η ΜΚΤ Μεραρχία Πεζικού. Η σκέψη μου είναι στους συναδέλφους που κρατούνται στην Αδριανούπολη, τους εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου, δύναμη και υπομονή, γρήγορα να είναι μαζί μας, είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτούς.

Στον νέο σας διοικητή καταξιωμένο αξιωματικό, αγαπητό συμμαθητή και φίλο Υποστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο εύχομαι υγεία, δύναμη, κουράγιο και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα υπηρετήσει με μέγιστη δυνατή τιμή και αποτελεσματικότητα. Σας αποχαιρετώ με αγάπη και εκτίμηση, και σας καλώ να αναφωνήσετε,

Ζήτω το Έθνος,

Ζήτω ο Στρατός,

Ζήτω η 16η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού”. Δείτε το βίντεο από το radioevros:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ