Έκκληση να μην τα χωρίσουν σε ιδρύματα απευθύνουν τα 5 αδέλφια από τον Άγιο Δημήτριο – ΒΙΝΤΕΟ

Έκκληση προς τις αρχές να παραμείνουν μαζί απευθύνουν τα 5 παιδιά που ζούσαν επί σειρά ετών φρικτή κακοποίηση από τον ίδιο τον πατέρα τους στον Άγιο Δημήτριο. Όπως μετέδωσε ο Antenna, τα παιδιά επιθυμούν διακαώς να φιλοξενηθούν στο ίδιο ίδρυμα, για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, μέχρι να ενηλικιωθεί ο μεγαλύτερος αδελφός. Αναφέρουν πως οι γείτονες τούς έχουν υποσχεθεί ότι τότε θα του βρουν αμέσως δουλειά προκειμένου να έχει την οικονομική δυνατότητα να νοικιάσει ένα σπίτι όπου θα ζήσουν τα πέντε αδέλφια.

Υπενθυμίζεται ότι ο απάνθρωπος πατέρας άφηνε νηστικά τα παιδιά του, ηλικίας από 9 ετών έως 17 ετών, τα έβαζε να διαλογίζονται για να αποφεύγουν τον ξυλοδαρμό και τα τρομοκρατούσε κρατώντας μαχαίρι.

Η οικογένεια αρχικά ζούσε σε ένα τροχόσπιτο σε χωράφι ιδιοκτησίας του πατέρα και τα τελευταία έξι χρόνια εγκαταστάθηκαν στον Άγιο Δημήτριο. Η μητέρα, κακοποιημένη και εκείνη από τον σύζυγο της, δεν του έφερνε ποτέ αντίρρηση καθώς τον φοβόταν, ενώ όταν ο δήμος προθυμοποιήθηκε να της βρει δουλειά, ο πατέρας έγινε έξω φερνών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο πατέρας είχε αφήσει και τα πέντε παιδιά αβάπτιστα δίνοντάς τους αρχαιοελληνικά ονόματα, καθώς ακολουθούσε μια θρησκεία παρόμοια με την σαϊεντολογία, η οποία δεν του επέτρεπε να τρώει κρέας και αυγά, τροφές που απαγόρευε και στα παιδιά του. Όλοι οικογενειακώς έπιναν νερό από πηγάδι, έκαναν μπάνιο με το ίδιο νερό, δεν είχαν θέρμανση, ενώ τόσο η μητέρα, όσο και τα παιδιά ανέχονταν σε συνεχή βάση τα βίαια ξεσπάσματα του πατέρα.Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ