Τα βαρέλια στην Κουρούτα είχαν… κάνναβη αντί για λάδι

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση σύλληψης ενός διακινητή ναρκωτικών στην Αμαλιάδα, καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν το κρησφύγετο του δράστη, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν περισσότερα από έξι κιλά κάνναβης.

Σε συνέχεια του προχθεσινού Δελτίου Τύπου, με τίτλο: «Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών στην Αμαλιάδα» , η ΓΕΠΑΔ Δυτ. Ελλάδας έκανε συμπληρωματικά γνωστό ότι προχθές το απόγευμα στην Κουρούτα Αμαλιάδας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν το κρησφύγετο του 50χρονου διακινητή ναρκωτικών, όπου βρήκαν στο εσωτερικό του και κατάσχεσαν ακόμη έξι κιλά και (412) γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Φεβρουαρίου, στην Κουρούτα Αμαλιάδας, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ο 50χρονος υπήκοος Αλβανίας. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Γυθείου για υπόθεση διακίνησης, αποθήκευσης και καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί και κατασχεθεί περισσότερα από (40) γραμμάρια κάνναβης.

Η συμπληρωτική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.Πηγή: patrisnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ