Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης του Προέδρου του Ισραήλ

Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί η ΕΛΑΣ λόγω της προγραμματισμένης διήμερης επίσκεψης στην Αθήνα του Προέδρου του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν, μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου.

Τα μέτρα ασφαλείας, που βρίσκονται ήδη σε εφαρμογή, θα είναι δρακόντεια και θα αναμένεται να υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σχετικά και με τα δρομολόγια του Ισραηλινού Προέδρου.

Σε κλοιό ασφαλείας θα βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει ο κ. Ριβλίν στην πλατεία Συντάγματος όπου ήδη υπάρχουν πολλές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο. Οχήματα της Άμεσης Δράσης περιπολούν σε όλο το λεκανοπέδιο ενώ στα μέτρα θα συμμετέχουν αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες.

Μάλιστα ήδη οχήματα που είναι παρκαρισμένα σε διάφορα μέρη του κέντρου της ΑθήναW απομακρύνονται από τους γερανούς της Τροχαίας.

Την ίδια ώρα ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα είναι κλειστός από τις 9 το πρωί της Δευτέρας λόγω των μέτρων ασφαλείας και είναι άγνωστο πότε θα ανοίξει.

Ο κ. Ριβλίν, αναμένεται να πάρει μέρος σε ειδική τελετή βράβευσης γνωστών προσωπικοτήτων της Ελλάδας με σημαντική συμβολή στις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις.

Παράλληλα αναμένεται να αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε ειδική εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ