Σήμερα η τελευταία πράξη της τραγωδίας στην Κρήτη – Κηδεύονται η Μαίρη και η μητέρα της

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας παίζεται σήμερα Παρασκευή για την 20χρονη Μαίρη και την 40χρονη μητέρας της, Δέσποινα που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο στην Αγία Πελαγία της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαίρη Κωστίδη και η μητέρα της, Δέσποινα Παναγιωτάκη, σκοτώθηκαν ακαριαία, μαζί με τον 24χρονο αρραβωνιαστικό της Μαίρης, Χρήστο Στεφανάκη, σε τροχαίο στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Οι σοροί των δύο γυναικών έφτασαν την Πέμπτη στη Ρόδο, στον τόπο καταγωγής της άτυχης 40χρονης. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών και στη συνέχεια θα ταφούν στο νεκροταφείο της Ρόδου.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας μέσω Facebook έκαναν έκκληση αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για την αντιμετώπιση των όποιων εξόδων της οικογένειας.

Την ίδια ώρα, μάχη για την ζωή του συνεχίζει να δίνει ο 47χρονος πατέρας της Μαίρης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος υποβλήθηκε την Πέμπτη σε νέα χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν κάποια ορθοπεδικά τραύματα. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα του τοποθετήσουν νάρθηκα στον αυχένα καθώς το κάταγμα που έχει υποστεί δεν αντιμετωπίζεται με χειρουργείο.

Η 15χρονη κόρη της οικογένειας, η Χριστίνα, υποβλήθηκε την Τετάρτη σε επέμβαση προκειμένου οι γιατροί να καυτηριάσουν ένα αγγείο και να σταματήσουν την αιμορραγία.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ