Οπλιστείτε με υπομονή – Σε ποιους δρόμους της Αθήνας είναι αυξημένη η κίνηση

Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της πρωτεύουσας έχει προκαλέσει η 24ωρη απεργία του Μετρό και του Τραμ. Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία ήδη από τις 7:30 το πρωί και γίνεται διαρκώς δυσκολότερη.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζεται αυτή την ώρα στη έξοδο της Αθηνών- Κορίνθου από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια του Ασπρόπυργου, καθώς και στην Αθηνών- Λαμίας στο ύψος των Τριών Γεφυρών και από Αττική Οδό έως ΚΤΕΛ. Αυξημένη κίνηση και στην άνοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπως και στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από το Μαρούσι έως τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και τη Βασιλέως Κωνσταντίνου. Αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Συγγρού από το ύψος Λαγουμτζή, στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στη Σταδίου, στη Φιλελλήνων και στη Λεωφόρο Γαλατσίου.

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης (προς Αθήνα), στην Ηλιουπόλεως, στο Λιμάνι του Πειραιά, καθώς και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, από τη Λεωφόρο Αλίμου έως τη Λεωφόρο Αμφιθέας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ