Θλίψη του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Δημήτρη Αλειφερόπουλου

Τη θλίψη του για τον θάνατο του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλειφερόπουλου εκφράζει ο πολιτικός κόσμος.

«Σήμερα μόνο δάκρυα για τον Δημήτρη. Τα λόγια όταν μπορέσουμε να διαχειριστούμε τη θλίψη» έγραψε στο twitter ο υπουργός Επικρατείας Δ. Τζανακόπουλος.

«Ξεχώριζε για την ευπρέπεια, την εργατικότητα και το επαγγελματικό του ήθος. [..] Η απώλεια του, τόσο γρήγορη και αιφνίδια, είναι ένα σοκ» λέει στο τουίτερ ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλης.

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη γράφει στο τουίτερ: (Ο Δ. Αλειφερόπουλος ήταν) «Ένας συνεπής δημοσιογράφος, ένας καλός άνθρωπος, ένας φίλος. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Αντίο, Δημήτρη».

«Το τηλέφωνο δεν θα χτυπήσει ξανά μετά τις συνεδριάσεις από τον Δημήτρη. Ένας καλός δημοσιογράφος, ένας ευσυνείδητος επαγγελματίας, ένας ζεστός άνθρωπος» ήταν το αντίο του Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδη.

ΝΔ

«Ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός συνάδελφος, που διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτιέται «Τί γίνεται; Έφυγε και ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος. Αμάν. Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

ΠΑΣΟΚ

Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος πίστευε στη νέα γενιά, ήταν πάντα ευγενής και αγαπούσε πολύ την δουλειά του. Η ξαφνική ασθένεια του μας σόκαρε όλους λέει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Χρηστίδης.

Το Ποτάμι

«Σε όλα τα μέσα που εργάστηκε, από τα έντυπα μέχρι την τηλεόραση, πάντα διακρινόταν για τον επαγγελματισμό του, την ορθή κρίση του, την ακεραιότητά του. Και βέβαια για το ήθος του- όμοιο απέναντι σε πολιτικούς και συναδέλφους. Θα μας λείψει» σημειώνεται σε ανακοίνωση Του Ποταμιού.

Ένωση Κεντρώων

“Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλειφερόπουλου, στην οικογένεια και τους οικείους του. Η δημοσιογραφική οικογένεια θα είναι πιο φτωχή από τον θάνατο του Δημήτρη, το ήθος, η εργατικότητα,η ευγένεια και το χιούμορ του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας” αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ΔΗΜΑΡ

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να απαλύνουν τον πόνο και τη θλίψη για το χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου, του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλειφερόπουλου» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών

«Ο Δημήτρης, όπως και ο Βασίλης (Μπεσκένης), ήταν πραγματικοί εργάτες της δημοσιογραφίας. Τους χαρακτήριζε το ήθος και η αφοσίωσή τους στο λειτούργημα που υπηρετούσαν. Και οι συνάδελφοί τους γι’ αυτό τους εκτιμούσαν. Είναι άδικο να τους «αποχαιρετούμε» τόσο νωρίς». Επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ